Stiinta & Tehnologie

#onlaptop.ro #reparatii laptop #laptop

De ce sa alegem OnLaptop.ro atunci cand avem probleme cu laptopul ?

Onlaptop.ro isi are sediul in Bucuresti, capitala Romaniei si este un centru romanesc online, specializat in reparatii pentru laptop-uri de orice marca si orice model. Acest centru de reparatii laptop-uri, detine sase centre secundare in toate sectoarele Bucurestiului. Brandul Onlaptop reprezinta ideea de nou pe piata romaneasca, si in acelasi timp ceva revolutionar: reparatii profesionale si de calitate pentru orice tip de laptop. in aceasta era, confortul isi spune cuvantul, de aceea Onlaptop a infiintat centrul online de reparatii laptop-uri. Este o metoda de marketing mult mai eficienta, astfel incat nu ai nevoie decat de un ecran care sa iti arate toate posibilitatile tehnologice de reparatii, nefiind nevoie sa te epuizezi mergand din centru in centru pentru a gasi rezolvare la problema laptop-ului tau.

 

Ce este Brandul Onlaptop

Brandul Onlaptop reprezinta realizarea a cat mai multor nevoi in domeniul serviciilor de reparatii profesionale pentru laptop, service pentru laptop cu diagnosticare gratuita si reparatii rapide pentru acest tip de dispositive, la cel mai inalt grad profesional. Onlaptop incearca sa isi reevalueze si sa isi reimprospateze activitatea prin analize de marketing profesional, si in acelasi timp sa mentina un real dialog cu clientii, sa fie acolo cand acestia au nevoie de ei si sa fie promti la solicitarile care ar putea veni din partea lor, pentru a le putea rezolva cu profesionalismul de care au dat dovada pana in prezent.

Ce ofera Onlaptop.ro

Onlaptop este unul dintre cei mai mari operatori de reparatii si servicii pentru laptop, la nivel de capitala. Ca o marca autonoma, acest lider furnizeaza servicii de reparatii laptop-uri, ce sunt mereu actualizate. Onlaptop este partenerul profesional al laptop-ului tau. Tehnicienii se ocupa de intretinere si reparatii pentru toate marcile si modelele de laptop. Beneficiezi de competenta unica a specialistilor, la o calitatec exceptionala si la preturi echitabile.

De ce reparatii la Onlaptop.ro

Onlaptop.ro este adresa corecta la care poti apela pentru a primi calitatea serviciilor pentru laptop-ul tau. Fie ca esti in cautarea unui sfat, sau vrei sa beneficiezi de reparatii sau lucrari de service, acestia iti pot oferi pachetul complet cuplat cu expertiza unica Onlaptop, unul dintre cei mai importanti operatori de service pentru laptop-uri de toate marcile si toate modelele.

Expertii de la Onlaptop sunt complet echipati cu cele mai noi metode de reparatii, pentru a face fata noilor tehnologii in domeniul IT, mentinand dispozitivele in perfecta stare de functionare, prin contractele incheiate cu diverse firme. Astfel, laptop-urile sunt intotdeauna pe maini profesionale pentru intretinere si reparatii.

Onlaptop continua progresul sau dinamic, prin centrele active din cele sase sectoare, oferind segmentul superior al pietei cu brandul sau, ce atrage clientii in exclusivitate si intr-o stare de constienta totala. Marca Onlaptop reprezinta aspiratia de a livra ce este mai bun, in ceea ce priveste tehnologia pentru serviciile de reparatii pentru laptop-uri. in special clientii au asteptari foarte mari in ceea ce priveste exclusivitatea si individualitatea Onlaptop, permitand sa-si indeplineasca aceste nevoi pe segmentul exclusiv al serviciilor de reparatii. Domeniul de aplicare oferit de Onlaptop.ro este deja considerabil, iar expansiunea sa prin cele 6 centre o dovedeste. Ca rezultat, brandul onlaptop reuseste sa indeplineasca toata linia de servicii de reparatii pentru laptop, care in viitor va dezvolta o forma si mai exclusivista.

Strategia de brand

Brandul Onlaptop este mai mult decat un nume sau un logo, reprezentand intreaga experienta reprezentativa, oferita clientilor prin serviciile de reparatii profesionale pentru toate tipurile si modelele de laptop. Strategia lor de brand defineste ceea ce sustin, si ceea ce promit ca fac, precum si prin personalitatea pe care o transmite brandul. Logo-ul include paleta de culori si sloganul care reprezinta doar elemente decorative ale brand-ului, in timp ce brand-ul Onlaptop traieste fiecare interactiune cu piata, zi de zi.

Misiunea Onlaptop

Unul dintre primii pasi in construirea brand-ului Onlaptop a fost si unul dintre cei mai grei: definirea misiunii de brand. Acesta a fost un pas strategic, care poate propulsa sau poate elimina un brand, implicand mult mai mult decat modul de a decide, cine sunt sau ce sunt, dand cu siguranta explicatii nobile cu privire la identitatea brandului, prin promisiunea de a pastra clientii multumiti.

Onlaptop.ro ofera diagnosticarea problemei laptop-ului in mod gratuit si apoi va confirma costul reparatiei in prezenta clientului, inainte de a continua. Tehicienii sunt multumiti de salariile primite, de stimulente si de beneficii, si sunt capabili sa isi dea silinta in a gasi solutia la problemele ivite. Prin munca si cercetare, au invatat nevoile, obiceiurile si dorintele clientilor actuali si potentiali, si nu se bazeaza pe ceea ce cred ei, ci pe stiinta si profesionalism. Fiecare angajat este constient de atributele brand-ului, incercand sa descopere mesajele si cautand sa le puna in evidenta prin intermediul site-ului online onlaptop.ro.

Onlaptop.ro ofera contracte de servicii si asistenta in vederea sprijinirii companiilor de orice fel. Preturile nu sunt ridicate ci doar negociate si contactandu-i, se pot discuta diverse forme de servicii pentru reparatii si intretinere a laptop-urilor.

OnLaptop.ro ofera servicii de curatare a laptopului, BGA Reballing, reparatii placa video, reparatie display laptop si multe altele pe care le puteti vedea pe site-ul service-ului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea