Stiinta & Tehnologie

Dati-mi voie sa ma prezint, numele meu este Renoir

Compania coreeana LG a anuntat ca numele succesorului Viewty, telefonul KC910 va fi oficial Renoir.

Data aproximativa de lansare a terminalului cu foto de 8 megapixeli a fost stabilita pentru luna octombrie a acestui an.

De unde vine inspiratia?

LG spune ca designerii care au creat telefonul au avut ca sursa de inspiratie modul in care artistul Renoir a folosit lumina si culoarea pentru a suprinde scene cu un continut bogat de semnificatii.

"Asemenea pictorului, unul dintre fondatorii impresionismului, al carui nume il poarta, credem ca telefonul Renoir este o creatie unica," a afirmat Chang Ma, Vicepresedinte al diviziei de marketing strategic al companiei Mobile Communications a LG Electronics.

Principala caracteristica este camera foto de 8 megapixeli , care are si autofocus, flash si tehnologii de detectare a fetei si a zambetului. Lentilele obiectivului foto sunt Schneider-Kreuznach, iar telefonul poate sa faca si capturi video la 30 fps sau 120 fps la rezolutie QVGA. Lui KC910 nu ii va lipsi nici conectivitatea Wi-Fi sau receptorul GPS care va lasa utilizatorul sa foloseasca functia geo-tagging .

Intre Viewty si Secret

Chiar daca terminalul este un urmas a lui Viewty, LG KC910 are unele carecteristici pe care le-am intalnit la LG Secret. Este vorba despre conectivitatea 3G cu HSDPA, Bluetooth si USB. Noul terminal are slot microSD, suport TV-out si suporta fisiere in formate video Xvid si DivX, plus mai nou sistelul Dolby sound pentru muzica.

LG KC910 este subtire, are doar 14 mm si are ecran complet tactil. Pretul terminalului nu este inca cunoscut, dar este sigur ca KC910 Renoir se va lansa in cateva saptamani.

"Caracteristicile sofisticate ale terminalului merg dincolo performantele incredibile ale camerei foto. Ecranul de 3.0 inch, complet tactil, permite editarea imediata a fotografiilor, fiind potrivit pentru toate functiile multimedia ale Renoir. Exista mai multe telefoane cu o camera de 8 megapixeli, dar Renoir credem ca este un model de exceptie", a mai adaugat Chang Ma.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea