Stiinta & Tehnologie

#dacia #duster #romania

Dacia vrea sa ajunga la 10 modele

Dupa ce a vazut ca se bucura de succes din ce in ce mai mult, mai ales pe piata din Europa, se pare ca Dacia vrea sa ajunga la 10 modele in gama sa.

"Avem in planul Renault reinnoirea gamei Logan , Logan MCV si Sandero", a declarat la Geneva Patrick Pelata , directorul de operatiuni in cadrul Renault. "Familia de autombile Logan poate cuprinde pana la 10 modele, care ne vor completa portofoliul de clienti. Se lucreaza deja la viitoarele generatii Logan."

Pelata a precizat ca aceasta decizie se bazeaza pe cresterea marcii in Europa si pe viitor, dupa ce in luna ianuarie Dacia a inregistrat cel mai mare ritm de crestere in UE si statele EFTA – 69,7% (17.254 de unitati).

Ultimul model lansat de Dacia, chiar la cea de-a 80-a editie a Salonului de la Geneva, este Duster. In afara de acesta, gama Dacia mai cuprinde sase modele: Logan Berlina, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-up, Sanderon si Sandero Stepway .

Cititi mai multe pe Auto.ro    
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea