Stiinta & Tehnologie

#dacia #monovolum #logan mpv #logan mcv

Dacia va lansa primul monovolum in 2012

Dacia continua expansiunea pe segmentul low-cost, constructorul roman pregatind primul monovolum din istoria sa.

Modelul va fi lansat in 2012, insa pana atunci vom putea vedea prototipul la anul, in primavara, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, informeaza francezii de la Caradisiac.com.

Imaginile alaturate ilustreaza ce forma ar putea lua Dacia MPV, conform Autoplus.fr, noul model urmand sa preia motorizarile prezente pe SUV-ul Duster. Nu se pune problema a fi o versiune de baza " Renault Scenic ", dar ar putea fi un Kangoo de mai mari dimensiuni, cu sapte locuri.

Diferenta de modelul Logan MCV (care are sapte locuri) ar fi prezenta a doua usi culisante in partea din spate a masinii. Grupul francez va crea astfel, fara mari cheltuieli, o versiune utilitara, cu o capacitate mare de incarcare.

Versiunea de serie va fi prezentata in toamna anului urmator, la Frankfurt. Cunoscuta sub numele de proiect J92, propunerea Dacia ar putea avea un pret estimativ de 10.000 euro.

Renault a lansat, pana in momentul de fata, sapte modele sub marca Dacia, respectiv Dacia Logan , Dacia Logan MCV , Dacia VAN, Dacia Logan Pick-Up, Dacia Sandero , dacia sandero stepway si controversatul SUV Dacia Duster.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea