Stiinta & Tehnologie

#sandero #dacia #dacia duster #inmatriculari dacia #inmatriculari Dacia Marea Britanie

Dacia se impune si pe piata din Marea Britanie

Dacia a inregistrat in primele patru luni ale acestui an o crestere a cotei de piata in Marea Britanie la 0,52%, de la 0,33% la sfarsitul primului trimestru, ajungand la aproape 4.000 de autoturisme inmatriculate.

Dacia s-a plasat astfel pe pozitia 20 pe piata auto britanica din 38 de marci.
In luna martie, in Marea Britanie au fost inmatriculate 2.016 automobile Dacia, iar cota de piata a fost de 1,23%, o crestere foarte mare fata de luna martie 2012, potrivit datelor furnizate de Societatea Producatorilor si Traderilor de Automobile din Marea Britanie.

Performanta este cu atat mai mare cu cat Dacia a lansat oficial vanzarile in Marea Britanie abia la inceputul lunii ianuarie, insa britanicii au putut face precomenzi pentru modelul Dacia Duster inca de la sfarsitul lunii iunie 2012.

Tot din luna ianuarie a fost lansat pe piata britanica si modelul Sandero, care are un pret de pornire de 5.995 de lire sterline.

In total, inmatricularile Dacia au crescut cu 8,9% in primele patru luni in Marea Britanie, la 768.555 autoturisme, iar in aprilie cu 14,8%, la 163.337 unitati.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea