Stiinta & Tehnologie

#facebook #sandero #dacia

Dacia Sandero, cerut pe piata din Australia printr-o petitie pe Facebook

Brandul nostru autohton nu se mai poate satura de atata succes. Dupa ce a facut "ravagii" prin Rusia, Germania, Franta, Dacia este ceruta mai nou, pe piata din indepartata Australie.

Mai concret, modelul Dacia Sandero este solicitat printr-o petitie scrisa scrisa de Jason Grassy Hammond, pe Facebook. Petitia a strans deja 95 de membri, insa mai mult de jumatate dintre acestia sunt jurnalisti din Romania.

Petitia poarta denumirea "Bring Dacia Sandero to Australia ". Initiatorul descrie masina ca fiind "un hatchback cu cinci usi produs de Renault si subsidiara sa Dacia din Romania" si ca aceasta masina nu este disponibila in Australia, “inca”.

Printre caracteristicile atribuite modelului Sandero se mai numara si: "o masina frumoasa cu patru usi", "foarte spatioasa", "foarte economica, circa 4,5 litri de carburant pentru 100 de kilometri parcursi", ieftin si ieftina de intretinut ", "foarte foarte sigura pentru ocupantii masinii".

Cititi mai multe pe Auto.ro     

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea