Stiinta & Tehnologie

Dacia Sandero - 6.890 de euro

Aseara la ora 20:30 Dacia a lansat modelul Sandero la World Trade Plaza in Bucuresti. Acesta este primul hatchback in istoria brandului si al cincilea autoturism dezvoltat de Renault si Dacia pe platforma Logan (B0). Modelul vine la 9 ani dupa ce Renault s-a implicat in compania romaneasca de automobile si dupa o investitie de euro in Romania. Sandero va avea o garantie de trei ani sau 100.000 de kilometri, dupa o “campanie” Mediafax, care atragea atentia ca in Romania garantia modelului se plafona la doar 18 luni. Intervalul de service este de 20 de mii de km.

Galerie foto Dacia Sandero - Lansare

Sandero va fi comerciazat la preturi cuprinse intre 6.890 euro si 9.850 euro, cu TVA, fiind disponibil, in prima faza, in cinci versiuni de echipare si doua motorizari pe benzina, una cu un propulsor de 1,4 litri de 75 CP, iar cealalta de 1,6 litri si 90 CP. Dieselul va sosi in 2009.

Versiunea de baza, denumita "Sandero", costa 6.890 de euro si cuprinde, in dotarea standard, airbag pentru sofer, ABS si AFU (asistenta la franarea de urgenta), trei centuri de siguranta spate reglabile pe inaltime si bancheta din spate rabatabila. Aceasta versiune de echipare poate avea doar motorul de 1,4 litri.

Celelalte versiuni de echipare, Ambiant, Preferance, Laureate pot fi echipate cu ambele motoare, iar versiunea de top, Prestige , este disponibila doar cu motorul de 1,6 litri.

Comenzile pentru Sandero pot fi facute incepand de miercuri.

Preturi in functie de versiuni:
- Sandero - 6.890 euro
- Ambiance - 7.350 euro pentru motorul 1.4 litri si 75 CP, respectiv 7.750 euro pentru motorul 1.6 litri si 90 CP
- Preference - intre 8.050 euro si 8.450 euro, in functie de motorizari
- Laureate - intre 8.950 euro si 9.350 euro
- Prestige - 9.850 euro

"Prestige introduce o noutate absoluta in gama Dacia, tapiteria si armonia interioara de culoare bej. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea Laureate sunt jante din aluminiu, tapiterie bej, volan si maneta schimbator de viteza imbracate in piele, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii pot alege, optional, vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata", se arata intr-un comunicat al Dacia.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea