Stiinta & Tehnologie

#dacia #imagini oficiale #salonul auto de la geneva # dacia lodgy

Dacia Lodgy, primele imagini si detalii oficiale

Automobile Dacia a publicat primele imagini oficiale cu monovolumul Dacia Lodgy . Automobilul va fi lansat oficial in luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Cu o lungime de 4,5 m, Dacia Lodgy este mai lung ca Dacia Duster sau Logan MCV. Autoturismul dotat cu sapte locuri, incadrate in trei randuri de scaune, are un portbagaj spatios si va fi vandut la un pret mai mic de 10.000 euro.

Dacia Lodgy intra in productia de serie in primavara, la uzina Renault din Maroc, insa partile componente vor fi produse in Romania, potrivit ZF.ro.

Primul model Dacia fabricat exclusiv in alta tara, Dacia Lodgy este al saptelea autoturism produs sub brandul Dacia, dupa preluarea de catre producatorul auto francez Renault a preluat uzina de la Mioveni.

Dacia Lodgy va fi disponibil si in variante cu 5 locuri si utilitara, iar in 2012 ar putea fi produse pana la 90.000 de vehicule la uzina Renault din Tanger.


Sursa foto: Money.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea