Stiinta & Tehnologie

#masini dacia sandero cabrio lansare oficiala

Dacia lanseaza varianta decapotabila pentru modelul Sandero

Dacia isi mareste gama Sandero cu un model super sportiv si decapotabil denumit Sandero Cabrio.

Dupa ce cu mai putin de o luna in urma, oficialii de la Dacia au dezvelit pentru prima oara noul model Sandero, astazi a sosit momentul premierei oficiale a modelului Sandero Cabrio, varianta decapotabila a modelului hatchback Sandero.

Oficialii Dacia au afirmat, in cadrul conferintei de presa organizate cu ocazia evenimentului, ca se asteapta ca si acest nou model sa fie la fel de bine primit pe piata autohtona si euorpeana ca si celelalte modele lansate pana acum. S-a dorit acoperirea unui segment de piata pe care Dacia nu avea nici un model pana in prezent, cel al roadsterelor.

Noul model urmeaza sa concureze in segmentul de piata din care mai fac parte si Audi TT, Bmw Z3, Citroen C3 Pluriel, Ford Street Ka, Mazda MX-5, Mini Cooper Cabrio , Nissan Micra C+C, Opel Astra Roadster, Peugeot 207 CC si Volkswagen Beetle Cabrio.

Noua versiune a modelului Sandero imprumuta platforma tehnica a Loganului. La exterior intalnim aceleasi elemente folosite pentru modelul Sandero hatchback. Acoperisul este unul de tip hardtop ce se rabateaza electric in numai 22.5 secunde, printr-o simpla apasare de buton.

Supriza cea mare vine atunci cand vorbim de motorizare, noul model Sandero Cabrio imprumuta motorul folosit pe Renaul Clio RS, un motor pe benzina de 2.0 litri 16V turbo ce dezvolta 200 CP. Acest motor este cuplat la o cutie de viteze manuala in 6 trepte.

Insa motivul pentru care oficialii de la Dacia spera ca noul model Sandero Cabrio sa se impuna cu usurinta pe piata mondiala, in afara de stil si performanta, este pretul foarte accesibil al acestui model, aproximat 15.000 de euro.

 

Majoritatea informatiilor din aceasta stire sunt false. Copiaza linkul si trimite farsa unui prieten. Astazi este 1 Aprilie.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea