Stiinta & Tehnologie

#Dacia Salonul Auto de Paris #Salonul Auto de Paris #duster #dacia

Dacia, la Salonul Auto de Paris. Duster, prezentat in premiera

Constructorul autohton a decis sa se afiseze TCe la Salonul Auto de la Paris, care se desfasoara pana pe 14 pctpmbrie. SUV-ul Duster a primit un nou propulsor pe benzina, 1.3 TCe, dar si un promitator update tehnologic.

Parisul a primit deja noi optiuni TCe, in timp ce noi inca ne bucuram de sosirea noilor propulsoare Blue dCi 95 si 115, anuntate inca din vara in Franta. Asa se intampla insa cand patria adoptiva a devenit o piata chiar mai importanta la nivel de vanzari si imagine decat dulcea Romanie. Sa speram totusi ca implementarile tehnologice din ce in ce mai avansate vor duce Dacia – care tocmai anul acesta a implinit 50 de ani – pe locul cuvenit si acasa.

intre timp, in capitala Frantei continua asaltul tehnologic impus de noua generatie de modele Dacia. Duster este, desigur, beneficiar primordial al acestor imbunatatiri. Iar dupa noul propulsor Blue dCi a sosit timpul si pentru o noutate TCe. Noul propulsor 1.3 TCe, in versiuni 130 GPF si 150 GPF, este imprumutat de la marca Renault si soseste cu o suma de noi tehnologii.

 

Continuarea articolului o poti citi aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea