Stiinta & Tehnologie

#dacia #duster #cutie de viteze automata

Dacia Duster va primi cutie de viteze automata

Dacia Duster va primi cutie de viteze automata , inclusiv pentru Romania, potrivit lui Fabrice Cambolive, directorul comercial Dacia Romania. Si in acest moment Dacia produce masini cu transmisie automata la Mioveni, insa pentru tarile din Golful Persic .

Dacia Duster s-a lansat oficial in Romania la data de 18 martie, versiunea de top cu motor diesel de 1,5 litri si 110 cai putere ajungand la un pret de 15.600 de euro. Modelul este disponibil, in versiunile 4x2 si 4x4, cu o motorizare pe benzina - 1.6 16v 110 CP, precum si cu doua motoare diesel - 1,5 dCi de 85 CP si 1,5 dCi de 105 CP, prezente deja pe numeroase vehicule din gama Renault.

De amintit aici ca cel mai ieftin model poate fi achizitionat cu 8.100 euro cu TVA inclus, plus 3 vouchere Rabla. Daca Tata a scos prima masina sub 5000 de euro, Dacia a reusit sa scoata primul SUV 4x4 la palierul de 10.000 de euro cu TVA inclus si desigur trei vouchere Rabla.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea