Stiinta & Tehnologie

#suv #dacia duster #dacia

Dacia Duster se anunta un succes: dealerii fac liste de asteptare

Asteptarea pentru Duster a dus la crearea de liste de asteptare si precontracte pentru achizitia primului SUV din Mioveni. Livrarile incep in aprilie.

Dacia Duster , primul SUV din istoria constructorului din Mioveni, a creat liste de asteptare si precontracte inainte de lansare. Duster este primul SUV 4x4 low-cost, este bazat pe platforma lui Logan si este asteptat de clienti inca din anul 2008, cand au aparut primele zvonuri care anuntau un asemenea model de la Dacia. Versiunea de productie a acestui model debuteaza public la Salonul Auto de la Geneva, iar vanzarile in Romania sunt asteptate sa debuteze in lunile mai-aprilie.

Duster a atras deja o serie de clienti care au platit un avans de 5.000 de lei catre unii dealeri si au semnat un precontract . Astfel, clientii respectivi s-au inscris pe o lista de asteptare si vor fi primii care vor intra in posesia unui Dacia Duster in Romania. In cazul in care clientii se razgandesc, dealerii le returneaza avansul in intregime. Desi dealerii nu au inca pretul lui Dacia Duster, acestia fac deja rezervari pentru SUV-ul din Mioveni, urmand sa afle lista completa de preturi la finele saptamanii viitoare.

Primele exemplare Dacia Duster vor fi livrate clientilor in prima parte a lunii aprilie. Prezentarea lui Dacia Duster in cadrul retelei locale de dealeri va avea loc pe data de 6 martie, cand vor fi communicate si preturile oficiale. Cei de la Dacia se asteapta sa asambleze circa 60.000 de modele Duster in decursul acestui an daca volumul total va urca la 250.000 de masini, ceea ce l-ar pune pe Duster pe locul trei ca volum in cadrul productiei Dacia.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea