Stiinta & Tehnologie

#masina anului #dacia #dacia duster

Dacia Duster este masina anului in Croatia

Dacia Duster a fost desemnat masina anului 2011 in Croatia. Informatia vine chiar de la premierul Emil Boc, care a dezvaluit noutatea dupa intalnirea avuta cu primul-ministru al Republicii Croatia, Jadranka Kosor , informeaza Mediafax.

Primul SUV din istoria Dacia nu se afla la primul eveniment de gen, modelul fiind premiat de nenumarate ori de-a lungul a mai putin de un an de la lansare. O scurta retrospectiva a distinctiilor primite de Duster arata ca a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai accesibil SUV din lume iar apoi s-a clasat in finala Car of the Year 2011 in Europa.

Lista nu se opreste aici, Dacia Duster fiind numit SUV-ul Anului in Romania si Masina Anului in Romania. La scurt timp, SUV-ul a primit premiul "Autobest 2011", pentru cea mai buna oferta auto propusa de un constructor pe pietele din 2010. Iar acum a fost desemnat Masina Anului 2011 in Croatia.
 

Citeste mai multe detalii pe Auto.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea