Stiinta & Tehnologie

#dacia #duster #renault #orange

Dacia a livrat prima flota Duster pentru Orange

Dacia a livrat prima flota de modele Dacia Duster companiei Orange Romania ,  aceasta fiind alcatuita din 46 de vehicule , care vor fi utilizate de catre departamentul tehnic pentru lucrarile de intretinere a retelei de telecomunicatii si pentru interventiile rapide ale operatorului de telefonie mobila.

Cele 46 Dacia Duster achizitionate de Orange sunt vehicule cu tractiune integrala, versiunea „Laureate”, dotate cu motorul 1.5 dCI 110 CP. Nivelul de echipare „Laureate” reprezinta varful de gama al modelului Dacia Duster, care ofera in plus pe vehiculul de serie optiunea „Pack Modularitate”, aer conditionat, computer de bord cu sase functii si o serie de elemente decorative de interior si exterior.

„Colaborarea dintre Dacia si Orange este la inceput, dar am certitudinea ca Dacia Duster isi va dovedi fiabilitatea. Este un adevarat vehicul de teren, care se adapteaza fara probleme atat soselelor, cat si terenurilor accidentate, pe care le va aborda fara efort. Consider ca Orange a facut cea mai buna alegere, avand in vedere costurile avantajoase pe care le presupune intretinerea acestei flote”, a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial al Grupului Renault in Romania.

Parteneriatul dintre Grupul Renault Romania si Orange dateaza de peste 10 ani, majoritatea vehiculelor achizitionate pana in prezent fiind modele Renault. Parcul de intreprindere Orange detine astazi peste 380 de vehicule ale marcii franceze.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea