Stiinta & Tehnologie

#cartus impriumanta #imprimanta

Cum sa pastrezi cartusele imprimantei pentru a le utiliza timp de mai multi ani?

Imprimanta este echipamentul de birou a carui importanta o realizezi abia atunci cand se defecteaza sau cand cartusul ei ramane in pana de toner ori cerneala.

Era digitala in care traim ne pune adesea in situatia de a muta din online in offline documente si fotografii, iar tiparirea lor pe hartie se face cu ajutorul unor cartuse imprimanta de incredere.

Pentru tiparire si digitalizare tehnologia actuala ne pune la dispozitie aparate utile sub forma printerelor, copiatoarelor si scannerelor sau echipamente avansate precum imprimantele multifunctionale care includ in aceeasi carcasa toate aceste functii.

Pastrati cartusul cu toner intr-un loc racoros si uscat, iar pulberea uscata din interior se mentine calitatile chiar si ani la rand.

Cartuse pentru imprimante laser – Pareri si sugestii

Imprimantele ghidate cu unda laser sunt preferate de clientii pentru care volumul si rapiditatea in conditii de costuri reduse sunt criteriile principale in alegerea unui printer.

Unda laser este cea care proiecteaza textul sau imaginea pe un tambur rotativ electrizat pozitiv, imprimarea efectiva pe hartie realizandu-se prin operatiunea de selectare a unor puncte incarcate cu sarcina electrica negativa.

Cel mai adesea, clientii aleg imprimantele laser care tiparesc in alb si negru, dar exista si modele color care imbina calitatile acestui tip de printer.

Calitatea printarii documentelor de tip text este principalul atu al unei imprimante laser, deoarece tipareste fidel chiar si cele mai mici fonturi.

Viteza superioara de printare este inca un avantaj al imprimantei laser asupra celei cu jet de cerneala, indiferent de tipul de document printat – text sau imagine – sau daca se tipareste in alb si negru sau in culori.

Un alt avantaj al imprimantelor laser este intretinerea mai facila, datorita faptului ca mecanismul se misca mai putin in timpul functionarii.

Tonerul din cartusul imprimantei laser se mentine functional mult timp fara sa se usuce, in cazul unei perioade mai lungi de inactivitate.

Pastrati cartusul cu toner intr-un loc racoros si uscat, iar pulberea uscata din interior se mentine calitatile chiar si ani la rand.

Cartuse pentru imprimante cu jet de cerneala – pareri si sugestii

Imprimantele inkjet sau cu jet de cerneala sunt ideale pentru tiparirea la calitate superioara a imaginilor, in special a celor color, precum fotografii, harti sau arta grafica.

Viteza de imprimare este comparativ mai mica in raport cu o imprimanta laser, deoarece la fiecare pagina capul de printare parcurge o cursa de la dreapta la stanga si retur.

Imprimantele moderne cu jet de cerneala au de regula dimensiuni mai compacte decat cele cu laser si cantaresc mai putin decat acestea, fiind mai usor de transportat.

Cu toate acestea, piesele aflate in miscare in timpul functionarii au nevoie de intretinere si curatare periodica, iar neutilizarea imprimantei cu jet de cerneala poate duce la formarea cheagurilor sau chiar la uscarea completa a cernelii in cartus.

Un sfat bun din partea profesionistilor in birotica este ca imprimanta inkjet sa nu fie niciodata scoasa din priza sau inchisa deoarece la fiecare repornire efectueaza automat un ciclu de autocuratare a capului de printare care consuma in mod inutil cerneala.

TonerPRO.ro – sursa ta de cartuse pentru orice tip de imprimanta

Oricare ar fi sistemul de printare pe care il utilizezi la birou sau acasa, magazinul online www.tonerpro.ro are cartuse imprimanta pentru toate cerintele, la preturi avantajoase.

Alegerea produsului dorit si plasarea comenzii este ghidata automat de site-ul care solicita selectarea marcii si modelului, precum si inserarea numarului de serie al imprimantei.

TonerPRO livreaza gratuit in Bucuresti indiferent de valoarea comenzii. Pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 499 lei este asigurata livrarea gratis in oricare alta localitate din Romania. Pentru comenzi de valoare mai mica, taxa aditionala de transport este de 17 lei.

Va invitam sa intrati in contact cu operatorii telefonici ai magazinului online pentru orice informatii despre orice consumabile de birou comercializate de TonerPRO: +4 021 348 15 19

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea