Stiinta & Tehnologie

Cum sa gasesti cel mai bun microfon spion auto?

Nu toata lumea este capabila sa instaleze un dispozitiv de ascultare in interiorul unei masini deoarece instalarea unor microfoane spion fara fir sau cu fir necesita abilitati speciale care iti pot pune in pericol rezultatele. Ca sa nu mai vorbim ca exista unele dispozitive coplesitoare care pot functiona mai eficient decat altele in medii mici sau inchise.

 

In orice caz, este intotdeauna de preferat sa optezi pentru un micro spion pentru masina GSM miniaturizat care poate functiona pe o retea mobila. Acest lucru iti va permite sa obtii rezultate imediate fara sa iti faci griji cu privire la semnalul dispozitivului.

Un microfon spion bun pentru masini ar trebui sa fie echipat cu un senzor activat prin voce si un sistem special de scanare. Acest dispozitiv va utiliza o cartela SIM pentru a asculta de la distanta.

Un dispozitiv spion, avansat tehnologic

Micro spionul pentru masina poate fi ascuns cu usurinta in farurile vehiculului, o cheie micro spion USB de 16 GB conectata la tabloul de bord sau orice alta cavitate a masinii usor accesibila printr-o sursa de alimentare de 12V.

Un instrument bun de spionaj ar trebui sa aiba, de asemenea, un procesor DSP puternic, care poate filtra si reduce zgomotul de fundal care poate aparea pe o masina in miscare. DSP poate fi, de asemenea, setat indiferent la diferiti parametri si niveluri.

Calitate audio maxima, activare automata a microfonului si securitate anti-detectare

Utilizatorul sau va putea folosi, de asemenea, functii speciale pentru a obtine o eficienta mai mare in operatiuni. De exemplu, poti profita de functia Dynamic Mic care va activa automat microfonul pe trei niveluri audio programabile. Exista, de asemenea, functia MOX care se va adapta odata cu detectarea vehiculelor in miscare.

Exista, de asemenea, sistemul anti-scanare, care este foarte util pe acest instrument de spionaj. Astfel, acest micro spion se va putea proteja impotriva detectorului de micro spionaj. In acest din urma caz, modul GSM se opreste, aparand “dezactivat” din exterior pentru un anumit timp definit de operator. Oricum, dupa acest timp, se va activa automat.

Alte beneficii ale aparatului de inregistrare vocala spion

Minunile acestui uimitor instrument de spionaj nu se termina aici. Iata cateva alte beneficii care pot fi obtinute prin utilizarea microfonului spion auto:

  • Programabil de la distanta prin SMS
  • Blocare virtuala care reduce reprogramarea accidentala sau neautorizata
  • Functie unica de inscriere care elimina utilizatorii neautorizati in timpul inscrierii in unitate
  • Functia de miscare (pornire si oprire)
  • Functie stealth de la distanta care opreste imediat dispozitivul pentru o perioada de timp.
  • Functia de apel invers pe miscare sau VOX
  • Functia „Infinity” pentru ascultarea continua a apelului, chiar si fara prezenta evenimentelor
  • Diagnosticare de la distanta
  • LED de diagnosticare pentru dezactivarea de la distanta prin SMS.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea