Stiinta & Tehnologie

# alegere vitrina frigorifica # vitrina frigorifica magazin #vitrina frigorifica

Cum sa alegi cea mai buna vitrina frigorifica pentru expunerea bauturilor intr-un magazin?

In ziua de azi, datorita tehnologiei moderne, este simplu sa vinzi orice fel de aliment daca dispui de aparatura potrivita. Exista frigidere pentru absolut orice tip de mancare, motiv pentru care pastrarea alimentelor la rece nu mai este de mult o problema. Pentru cele mai bune rezultate insa, alegerea vitrinelor frigorifice nu trebuie facuta la intamplare.

 

Fiecare tip de aliment este diferit si pentru ca prospetimea lui sa se pastreze intacta in timp este important sa investim in frigiderele potrivite pentru el. Astfel, daca esti proprietarul sau managerul unui magazin alimentar, ti-am pregatit in materialul urmator o liste cu cerintele de care trebuie sa tii cont in alegerea celor mai bune vitrine frigorifice de bauturi.

Cum recunosti cele mai bune vitrine frigorifice de bauturi?

Din punctul de vedere al unui antreprenor, eficienta vitrinelor frigorifice de bauturi depinde de doi factori foarte importanti: pe de-o parte puterea de racire si pe de alta parte felul cum se integreaza in magazin.

Cum alegi cele mai bune vitrine frigorifice pentru afacerea ta?

Design-ul

Nu privi combinele frigorifice ca pe simple aparate electrocasnice. Daca era vorba de un depozit alimentar oarecare, aspectul lor nu era important. Dar daca le expui in interiorul unui magazin, aceste vitrine de bauturi trebuie sa se integreze in peisaj in mod natural si ofere clientilor care iti calca pragul o experienta placuta din punct de vedere vizual. De aceea, alege combine frigorifice a caror culoare placuta sa se potriveasca cu interiorul magazinului, dar a caror compartimentare sa expuna produsele intr-un mod atractiv.

Producatorul

Alege combine frigorifice de la producatori care sa-ti ofere un minim de un an garantie, dar si sa fie cunoscuti in domeniul lor de activitate. Daca optezi pentru branduri necunoscute, risti ca in cazul in care produsul se defecteaza sa nu gasesti experti capabili sa-l repare. Cand vine vorba de combine frigorifice cu renume, la TechStore.Ro Magazin Electrocasnice gasesti cele mai populare, dar si performante combine frigorifice de pe piata, la preturi convenabile. Pentru un magazin cu aspect retro, alege combine frigorifice de la Exquisit, iar pentru unul cu aspect modern, cel putin din punctul nostru de vedere, Tecfrigo este cea mai buna varianta.

Volumul

Nu intotdeauna cele mai mari combine frigorifice sunt si cele mai bune. Daca nu vrei sa expui foarte multe produse in vitrina, este mai indicat sa optezi pentru un aparat de dimensiuni modeste, care sa se incadreze perfect in spatiul de care dispui. Astfel, nici magazinul nu va parea saracacios in ceea ce priveste oferta si nici consumul de curent nu va fi la fel de mare ca in cazul unei vitrine frigorifice de proportii.

Functiile

Accesoriile si functiile sunt un criteriu important de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa investesti in vitrine frigorifice. Ai grija ca produsul tau sa dispuna de o iluminare interioara eficienta, care la propriu sa puna produsele intr-o lumina buna, dar nici sa nu consume cat zece alte aparate. De asemenea, pentru ca nu toate bauturile trebuie pastrate exact la aceeasi temperatura, alege vitrine frigorifice cu termostat care sa-ti permita sa creezi in interior temperatura optima pentru produsele tale. Sucurile racoritoare si apa de exemplu, pot fi pastrate la temperaturi foarte mici deoarce nu-si pierd gustul sau alte proprietati. In schimb, preparatele pe baza de lapte sunt mai savuroase daca nu le ingheti prea mult. Nu in ultimul rand, ca o conditie obligatorie, verifica daca vitrinele in care vrei sa investesti dispun de roti sau picioare rabatabile deoarece cu astfel de dotari iti va fi mult mai usor sa le gasesti locul in spatiu.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea