Stiinta & Tehnologie

#telefoane #android #smartphone # sms gratuit #apelare #contacte

Cum poti trimite SMS-uri gratis de pe smartphone-urile cu Android

Posesorii de smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Android pot trimite SMS-uri gratuite in toate cele cinci retele de telefonie mobila din Romania cu ajutorul unei aplicatii speciale. Aplicatia se numeste SMS Gratuit Romania si necesita conectarea la internet.

Programul este compatibil cu sistemul Android 2.2 si cu variantele aparute dupa acesta. Utilizatorul poate introduce in campul cu numere de telefon doar cele care incep cu 07. Numerele pot fi adaugate si din lista de contacte existenta in telefon.

Din cele 160 de caractere ale SMS-ului utilizatorul poate folosi 130, restul fiind utilizate de dezvoltatorul aplicatiei pentru inserarea unei reclame.

La inceputul anilor 2000, in Romania erau extrem de populare site-urile care permiteau trimiterea gratuita de SMS-uri. Numarul mesajelor era limita la unul sau trei pe zi, iar utilizatorul trebuia sa-si creeze cont pe site-ul respectiv.

Sursa foto: pcmagazine.co.il

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea