Stiinta & Tehnologie

#magazin online ieftin #magazin online

Cum deschizi un magazin online ieftin si fara batai de cap

Magazinele online pot fi foarte profitabile si, indiferent de ceea ce alegi sa comercializezi, cel mai important este modul in care o faci. Daca vrei sa intri pe piata comertului online, primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca ai nevoie de un site bine pus la punct si de canalele de promovare potrivite.

Pandemia COVID-19 a influentat negative o multime de afaceri, in special pe cele din sectorul comertului. Mii de magazine s-au vazut nevoite sa suspende activitatea din cauza restrictiilor impuse de autoritati pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus. Contextul economic nefavorabil determina tot mai multi comercianti sa migreze catre zona de online, una mai sigura in aceasta perioada. Nu stii cum ai putea face sa deschizi si tu un magazin online? Noi suntem solutia!

Beneficiile unui magazin online

Orice comerciant interesat poate beneficia de noul serviciu de creare magazin online, care include suport si alte beneficii.

Cu un singur instrument vei putea controla tot business-ul tau online: comenzi, livrari, plati, incasari etc.

Serviciul de creare magazin online cuprinde, printre altele, instalarea si configurarea magazinului, adaugarea produselor si promovarea acestuia pe canale de incredere. Specialistii nostri se ocupa de tot ce tine de gazduire/hosting domeniu, configurare e-mail, setup procesator plati si curier, configurare date de facturare si contact, suport pentru bug-uri si back-up, optimizare SEO on Page, certificat SSL si alte detalii esentiale. Pachetul oferit te scapa de grijile "deschiderii" unui magazin online si tot ce ai de facut este sa il primesti "la cheie" si sa te apuci de aprovizionare si preluare comenzi. Poti vinde chiar de maine, orice, oricui si oriunde.

Pe langa "amenajarea" magazinului online, vei beneficia de servicii bonus precum promovarea produselor pe food in reteaua Teamdeals.ro timp de o luna cu comision 0% pentru plata ramburs, gazduirea unui comunicat de presa Premium pe Comunicatedepresa.ro si a unui advertorial pe Acasa.ro - Sectiunea retete.acasa.ro.

La pachetul de baza se pot adauga servicii extra asigurate de specialistii nostri.

Daca nu esti complet convins ca un magazin online este business-ul viitorului, gandeste-te la faptul ca vei putea vinde automat 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Clientii te vor gasi oricand si pot cumpara direct de pe telefonul mobil sau de pe computer, iar investitia este mai mica decat chiria pe care o platesti lunar pentru un spatiu comercial in care sa iti desfasori activitatea. Primul pas pe care il ai de facut pe acest drum este sa ne contactezi la adresa info@comunicatedepresa.ro sau telefon 021.209.56.75.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea