Stiinta & Tehnologie

#masini #aspect #jante # Kia pro_cee'd #spoiler #suspensie

Cum arata varianta GT a noului Kia pro_cee'd

Primele fotografii ale noului model Kia pro_cee'd GT au aparut deja pe internet, cu aproape o luna si jumatate inainte de lansarea oficiala, programata pentru Salonul Auto Geneva 2013. Versiunea GT a lui Kia pro_cee'd are parte de un aspect mai agresiv, lucru subliniat si prin cresterea dimensiunii spoilerului din fata.

Masina beneficiaza de o suspensie mult mai rigida si de un set de jante de 18 inci. La capitolul motorizare, Kia pro_cee'd GT vine cu propulsorul 1,6 turbo GDI, capabil sa dezvolte 200 de cai putere. La acestea se adauga o cutie de viteza manuala cu sase trepte. Productia noului model Kia pro_cee'd GT ar urma sa debuteze oficial in luna mai, la uzina Kia din Zilina, Slovacia.

In alta ordine de idei, Kia a anuntat recent ca va prezenta la Salonul Auto de la Geneva din luna martie "un concept urban cu spirit sportiv", mai multe detalii despre acest vehicul urmand sa fie anuntate cu prilejul lansarii oficiale.

Sursa foto: autoexpress.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea