Stiinta & Tehnologie

#telefonul manusa #glove one #prototip glove one

Cum arata telefonul "manusa" (video)

Americanul Bryan Cera a pus la punct "Glove One", un telefonul mobil sub forma de manusa, scrie money.ro.

Din pacate, "Glove One" este inca la stadiul de prototip, insa nu ar fi exclus ca pe viitor acest dispozitiv sa poata fi produs in serie.

Iata cum prezinta Bryan Cera acest prototip: "Un dispozitiv mobil de comunicare, purtabil. Ne prezinta o tehnologie inutila si fragila care sa ne redefineasca stilul. Un telefon care pentru a fi utilizat, omul trebuie sa isi sacrifice o mana. Este in acelasi timp o liberalizare a notiunii de tehnologie ca un fel de 'membru fantoma', si de asemenea, o celebrare a libertatii pe care o cautam in dispozitive"

"Investitia emotionala devine fizica, pe masura ce functionalitatea dispozitivului este dependenta de disfunctionalitatea a ceea ce purtam pe noi. In timp ce ne bucuram de fantasmele pe care ni le ofera, ne regandim la tehnologiile pe care le contruim si reflectam la felul in care ele ne construiesc pe noi", mai spune creatorul telefonului "manusa".


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea