Stiinta & Tehnologie

#iWatch #smartwatch #ceas inteligent Apple #smartwatch Apple

Cum arata iWatch in viziunea unui designer

Smartwatch-ul Apple urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul acestui an, insa pana atunci diferiti designeri se intrec in a-si prezenta propriile idei despre cum cred ei si cum le-ar placea sa arate iWatch.


Una din cele mai interesante idei in acest sens ii apartine designerului californian Todd Hamilton. Inspirat de bratarile de fitness, asa cum este Nike FuelBand, dar si de look-ul si functionalitatea lui iOS7, Hamilton a creat un iWatch subtire si elegant, model despre care sustine ca Apple chiar ar putea sa il produca.

Conceptul iWatch prezentat de american are un ecran curbat, cu touchscreen, ce afiseaza data si ora, dar si un buton care activeaza asistentul personal Apple, respectiv vocea Siri.



Pe de alta parte, ultimele zvonuri despre ceasul inteligent Apple sugereaza ca ecranul lui iWatch va fi produs de LG, pe baza unui parteneriat incheiat intre americani si coreeni. Acesta va avea dimensiunea de 1.52 inchi si va fi curbat, de tip P-OLED (plastic OLED).

Sursa foto: djstormsblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea