Stiinta & Tehnologie

#accesorii gsm #magazin accesorii #contakt shop

Contakt Shop, magazinul cu cele mai noi produse GSM, este aproape de casa ta

Contakt Shop ofera o gama variata de accesorii si componente pentru telefoane mobile, la preturi competitive. Peste 3.000 de produse stau la dispozitia clientilor, in cele aproape 160 de magazine din intreaga tara.

 

Gadgeturile sunt accesorii indispensabile in ziua de astazi. Fiecare dintre noi a devenit aproape depedent de telefonul mobil, care este tot mai mult un dispozitiv extrem de complex, cu ajutorul caruia poti face o multime de lucruri.

In plus, se stie faptul ca telefoanele mobile si accesoriile lor au durata de viata mai lunga sau mai scurta, ceea ce inseamna ca permanent este cate ceva de imbunatatit sau chiar de schimbat. Pentru a servi acestui scop a luat nastere, in urma cu aproape 15 ani, firma Contakt, care si-a propus inca de la inceput sa le ofere clientilor profesionalism si varietate in ceea ce priveste produsele. Cele trei branduri pe care le detine compania - Contakt, Hoco si I’Shield – asigura o paleta foarte variata de produse atat de necesare utilizatorilor de telefoane mobile si tablete.

Stim cu totii ca e important sa ai de unde alege. E important sa ai in fata o oferta bogata si sa poti compara asa incat atunci cand faci o alegere sa fii covins si multumit de ea. Iar Contakt iti asigura o paleta extrem de bogata de produse, de la huse si folii de protectie pentru telefoane mobile, la incarcatoare, cabluri, casti, boxe portabile sau alte accesorii, adica tot ceea ce ai nevoie pentru a ridica la cele mai inalte standarde produsele GSM pe care le detii.

Aflandu-se intr-o continua dezvoltare si urmarind sa fie mereu in pas cu tendintele si cu tehnologia, Contakt Shop sta la dispozitia clientilor atat offline, prin cele aproape 160 de magazine aflate in cele mai accesibile zone din marile orase – marile centre comerciale -, cat si online, pe site-ul contakt.shop.

Astfel, clientii au posibilitatea sa consulte oferta online, sa compare produsele si sa isi aleaga ceea ce se potriveste cel mai bine nevoilor lor. Apoi pot sa plaseze comanda si sa isi ridice produsul dorit de la cel mai apropiat punct de desfacere Contakt. O alta varianta este livrarea la domiciliu sau la birou a produselor comandate. Simplu, confortabil si avantajos!

Mai mult decat atat, nu este impusa o comanda minima, iar livrarea este gratuita pentru cei care aleg sa isi ridice personal produsele din magazin sau daca valoarea comenzii plasate depaseste 150 lei. Cei care prefera sa foloseasca mai mult varianta online isi pot crea un cont gratuit pe site-ul contakt.shop, beneficiind de o serie de avantaje. Astfel, isi vor putea plasa comod si rapid comanda, vor putea salva mai multe adrese de livrare si vor avea la dispozitie un serviciu suport clienti dedicat.

De asemenea, pentru a incuraja crearea de conturi, Contakt Shop are in desfasurare o campanie intitulata “Club 50 Contakt” prin care utilizatorii care isi creeaza cont beneficiaza de o reducere de 50 lei la urmatoarea lor comanda pe contakt.shop de peste 200 lei.

Viziteaza cel mai apropiat punct de desfacere Contakt Shop sau intra pe site-ul https://contakt.shop si bucura-te de produse competitive si de servicii premium!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea