Stiinta & Tehnologie

#iphone 4g #concept #apple

Conceptul unui nou iPhone apare pe internet

Printre multele idei de telefoane mobile care se perinda pe internet a aparut si o noua versiunea de iPhone.

Modelul a fost realizat de catre designerul Leroy Lippets, iar acesta si-a numit prototipul iPhone 4G .

Detalii tehnice putine

Din pacate, desi creatorul a realizat doua variante de telefon, unul negru si unul alb, nu a indicat si detalii tehnice ale conceptului iPhone 4G. Totusi, imaginile postate de acesta indica un terminal cu ecran mai mare, dar un dispozitiv mult mai subtire.

Este posibil ca cele doua versiuni sa fie asemanatoare cu originalele telefoane mobile de la Apple, modelul alb sa aiba o capacitate de 16 GB, iar cel negru sa dispuna de o memorie interna de 32 GB. Alte specificatii tehnice ale modelului nu au fost mentionate de creator, iar iPhone 4G ramane un simplu concept, cel putin pentru moment.
Originalul iPhone

Cel mai recent terminal Apple este modelul iPhone 3GS , model care masoara 115,5 x 62,1 x 12,3 mm si are un ecran de 3,5 inch, sensibil la atingere si cu rezolutie de 480 x 320 px, dar de aceasta data, ecranul vine si cu o suprafata rezistenta la amprente . Modelul ruleaza cel mai recent sistem de operare Apple.

Telefonul Apple are o camera foto de 3 MP cu autofocus, functii geo-tagging si capabilitatea de a face inregistrari video la o rezolutie VGA cu 30 fps. iPhone 3GS are EDGE, HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g si Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR. Totodata, terminalul are player muzical incorporat.

Versiunea "simpla" a iPhone 3GS poate fi achizitionata si in Romania prin operatorul Orange, iar in functie de tipul de abonament, perioada contractuala si modelul ales, pretul noului iPhone 3GS variaza intre 199 euro si 519 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea