Stiinta & Tehnologie

#google #ipad #asus #colaborare google asus

Colaborare inedita intre Google si Asus! Uite ce produs vrea sa rivalizeze cu iPad!

Imagini cu noua tableta Nexus realizata in urma colaborarii dintre Asus si Google au iesit pe piata, iar zvonurile privind incercarea celor doua companii de a se lupta de la egal la egal cu iPad-urile Apple par sa se confirme.

Nexus 9, sau Volantis dupa numele de cod folosit de producatori, se aporopie de dimensiunile iPad-ului, avand un touchscreen de 8,9 inchi, cu o rezolutie neobisnuita pentru dispozitivele din gama Asus: 2048x1440.

Tableta are aspectul unui dispozitiv compact din aluminiu cu o greutate de 418 g in varianta Wi-Fi si 427 g pentru cea dotata cu 4G. Volantis va fi lansata undeva spre sfarsitul anului, iar pretul va fi cuprins intre 399 dolari si 499 dolari, in functie de memoria instalata pe tableta.

Dotarile acesteia vor fi: procesor Nvidia Tegra K1, 2 GB RAM si 16 GB sau 32 GB spatiu de stocare a datelor. Camerele foto vor fi de 8, respectiv 3 MP, iar dispozitivul va avea si difuzoare stereo incorporate.

Sursa foto: haber.hozkomurcu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea