Stiinta & Tehnologie

#aplicatie mobil #aplicatie iPhone #city chef #aplicatie android

City Chef, aplicatia care loveste foamea in stomac

De la creatorii aplicatiei Urban Hero pentru Android, Adonis Software, premiati la Ericsson Application Awards, in colaborare cu Maart Software Solutions, vine o noua aplicatie, o aplicatie care redefineste experienta de comandat mancare, numita City Chef pentru iPhone si Android.

City Chef este o aplicatie gratuita care te ajuta sa gasesti si sa comanzi rapid mancare diversificata fara sa mai fii nevoit sa retii numere de telefon, adrese de web si daca restaurantul de la care comanzi livreaza sau nu in zona ta. Poti comanda de la restaurantele preferate sau poti descoperi altele noi. Momentan aplicatia se adreseaza doar locuitorilor din Bucuresti, dar va fi disponibila in curand si pentru restul oraselor din tara.

Aplicatia vine cu un design modern, dar in acelasi timp intuitiv si foarte usor de folosit. Folosind GPS-ul telefonului, aceasta listeaza doar restaurantele care livreaza in zona ta, in asa fel incat nu vei fi spamat cu restaurante de la care nu poti comanda. Mai mult decat atat, aplicatia iti ofera si posibilitatea de a face rezervari la restaurantele preferate. Si totul, la doar cateva tap-uri distanta.

Specialitati romanesti, italienesti, japoneze, chinezesti, mexicane, vietnameze si multe altele te asteapta in aplicatie. Mai mult decat atat, daca restaurantul tau preferat nu este inca in lista noastra, ne poti face o recomandare, iar noi ii vom contacta.

Fie ca esti student si mancarea de acasa s-a terminat, fie ca esti la birou si nu stii ce sa mai mananci, fie ca ai pofta de o pizza buna sau vrei sa incerci ceva nou, City Chef e pentru tine.

Nu vei mai pierde timp gandindu-te de unde mananci azi. Descarca acum City Chef de pe AppStore sau din Google Play si descopera noi placeri culinare.

Mai multe detalii gasesti pe www.facebook.com/CityChefRo

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea