Stiinta & Tehnologie

#paris #salon auto #citroen

Citroen vine cu cateva surprize la Salonul Auto de la Paris

Directorul de marketing si comunicare de la Citroen a anuntat un facelift pentru C6, alaturi de doua modele noi din gama DS si un nou membru al familiei Picasso . Cel putin una dintre aceste surprize vine la Salonul Auto de la Paris .

Francezii de la Citroen au dezvaluit o serie de detalii despre viitorul gamei in ceea ce priveste design-ul si noile modele. Astfel, directorul de marketing si comunicare de la Citroen, Xavier Duchemin, a prezentat pe scurt cateva idei despre viitorul marcii frantuzesti in cadrul unui interviu oferit conationalilor de la LCI Radio. In prima faza, Xavier Duchemin a infirmat zvonurile care prevesteau disparitia lui C6, anuntand ca va exista un facelift la mijloc de cariera si ca modelul va primi si o gama de motorizari noua.

Gama DS a celor de la Citroen va primi mai multi membri in urmatorii ani, astfel DS2 va fi dezvoltat in perioada urmatoare, in timp ce DS1 va fi lansat abia dupa 2016. Pe de alta parte, cei de la Citroen au negat dezvoltarea unui low-cost care sa rivalizeze Dacia Sandero sau Logan, deoarece acest gen de modele nu intra in tinta lor, ei fiind axati din ce in ce mai mult pe segmentul premium.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea