Stiinta & Tehnologie

#citroen #arsenal #londra

Citroen si Arsenal Londra fac echipa

Citroen este, incepand cu sezonul 2008/2009 din Premier League, furnizor oficial de vehicule pentru clubul Arsenal Londra . Contractul exclusiv dintre Citroen si Arsenal Londra a fost semnat pentru trei ani, perioada in care membrii clubului londonez vor folosi o gama variata de autovehicule marca Citroen.

Arsene Wenger, managerul clubului Arsenal Londra, se va putea baza, pe langa lotul de fotbalisti, si pe flota de autovehicule Citroen: citadina C1, C4 coupe si berlina, C4 Picasso si noile modele C5 si Berlingo Multispace sunt doar cateva din vehiculele care vor fi folosite de catre membrii clubului.

La gama Citroen de vehicule de persoane se adauga si o linie de vehicule utilitare , Berlingo, Jumpy si Jumper, care vor fi folosite pentru transportul jucatorilor si a echipamentului la meciurile din deplasare, dar si pentru alte activitati comunitare ale clubului.

“Parteneriatul cu unul dintre cele mai renumite cluburi de fotbal din Marea Britanie arata clar ca Citroen este un brand puternic. Cu siguranta avem foarte multe lucruri in comun cu clubul Arsenal Londra, si anume suntem recunoscuti pentru creativitate, stil si fler”, a declarat Xavier Duchemin, directorul Citroen Marea Britanie.

“Suntem incantati ca vom incepe noul sezon alaturi de Citroen, companie care pune la dispozitia clubului nostru o gama inovatoare de vehicule de pasageri si vehicule comerciale foarte sigure si, in acelasi timp, ecologice”, a spus si Ken Friar, directorul clubului de fotbal Arsenal.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea