Stiinta & Tehnologie

#facelift #c4 picasso #citroen

Citroen C4 Picasso Facelift, primele imagini

Pe masura ce numaratoarea inversa pana la Salonul Auto de la Paris isi urmeaza cursul, noi detalii privind modele care vor fi prezente ni se dezvaluie.

Iar daca evenimentul are loc in Franta, constructorii auto precum Peugeot, Citroen sau Renault isi pregatesc de zor aparitiile.

De exemplu, Citroen va aduce, printre altele, noul C4 Picasso Facelift, nu inainte de a ne face cunostinta cu modelul prin intermediul primelor imagini oficiale . Acesta a beneficiat de mici schimbari la nivel estetic, dar si cateva imbunatatiri la capitolul mecanica.

Asadar, din punct de vedere al designului putem remarca aparitia luminilor LED, dar si a unei parti frontale usor modificate . Reteta se repeta si in partea din spate, posteriorul C4 Picasso Facelift venind cu o noua atitudine.

La interior, modelul francez va primi cel putin un nou volan. Se pare ca gama de motorizari nu va aduce noutati, informatiile privind noul model francez fiind in prezent limitate.

Cititi mai multe pe Auto.ro  
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea