Stiinta & Tehnologie

Citroen C3 Picasso

Noul C3 Picasso va fi prezentat oficial la urmatorul Salon International Auto de la Paris, urmand sa fie lansat pe piata in 2009

Galerie foto cu Citroen C3 Picasso

Prin noul C3 Picasso , Citroën propune un vehicul cu care spera sa se descurce bine in segmentul de monovolume B2. Masina se evidentiaza printr-un stil indraznet si printr-un design inovator, mergand dincolo de caracteristicile unui monovolum : pozitie inalta a scaunelor, vizibilitate crescuta la bord, linii drepte, volum si fluiditate. Conceput pentru orice tip de drum, C3 Picasso beneficiaza de motorizari economice si eficiente: doua pe benzina, de ultima generatie, VTi 95 CP si VTi 120 CP si doua diesel cu performante recunoscute: HDi 90 si HDi 110 FAP. Nivelul emisiilor de CO2 este mentinut la un nivel scazut, astfel, cu motorul Hdi 90, masina poate atinge 125 g/km. Motorizarile diesel poarta semnatura Airdream®, specifica celor mai „curate” masini ale constructorului francez.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea