Stiinta & Tehnologie

#citroen c2 facelift

Citroen C2 facelift

Astazi, francezii de la Citroen au prezentat noile imbunatatiri estetice si tehnice aduse noului model compact C2.

Vandut in peste 480.000 de exemplare de la momentul lansarii, in 2003, si pana in prezent, C2 avea nevoie de un suflu nou pentru a revigora valoarea vanzarilor.

Galerie foto cu noul Citroen C2 facelift

Nu sunt prezente modificari majore, schimbarile de nivel estetic fiind foarte subtile. In principiu modificarile majore sunt prezente in partea din fata unde Citroen C2 primeste un nou spoiler fata, o grila a radiatorului mai mare ce incadreaza emblema marcii, marita si ea.

La nivel tehnic, noul C2 primeste un nou propulsor HDI de 110 CP cu filtru de particule care asigura un consum de numai 4.4 litri/100 km si o emisie de CO2 de 119 g/km, situandu-se astfel sub normele UE obligatorii din 2012. Aceste cifre determina incadrarea modelului in linia Airdream, aceasta cuprinzand cele mai economice modele ale gamei Citroen.

Se pastreaza si sistemul Start & Stop pentru motorizarea de 1.4 litri benzina de 90 CP. Aceasta tehnologie asigura o economie de carburant de 10 pana la 15% fata de motorizarile normale.

Preturile pentru Romania nu au fost inca anuntate, dar in principiu nu trebuie sa ne asteptam la mari modificari fata de nivelul lor actual.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea