Stiinta & Tehnologie

#citroen #arsenal #auto-kit international

Citroen a dotat banca de rezerve a echipei Arsenal Londra cu noi scaune

In cadrul parteneriatul semnat in 2008, Citroen a furnizat echipei engleze de fotbal Arsenal Londra noi scaune pentru banca de rezerve a stadionului Emirates, jocul de disputare ale meciurilor de pe teren propriu. Acestea au un design special si poarta logo-ul marcii franceze.

Desenate de compania britanica auto-kit international, scaunele sunt imbracate in piele rosie, culoarea clubului londonez, au alura sportiva si sunt extrem de confortabile. Acestea sunt personalizate cu logo-ul Citroen pe tetiere si cel al formatiei "tunarilor" pe spatar.

"Suntem extrem de incantati de noile scaune de la Citroen, care reprezinta o reala imbunatatire comparativ cu cele vechi si se integreaza perfect in design-ul de ansamblu al stadionului nostru"
, a declarat managerul francez al lui Arsenal , Arsene Wenger.

Colaborarea dintre producatorul francez si Arsenal Londra a demarat in anul 2008. Citroen a pus la dispozitia jucatorilor, antrenorilor si conducerii echipei o flota de masini din care fac parte modelele C5, C4 Picasso si Berlingo Multispace. Utilitarele Citroen s-au dovedit foarte utile mai ales la meciurile din deplasare ale lui Arsenal, transportand echipamentul de antrenament si de joc.

Cititi mai multe pe Auto.ro      

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea