Stiinta & Tehnologie

# cum sa faci seo #seo

Cine te invata cum sa faci SEO care functioneaza?

In ultima perioada au aparut foarte multe materiale pe Internet despre SEO. Si asta tocmai datorita faptului ca este considerat una dintre cele mai eficiente si ieftine mijloace de promovare.

Gasesti materiale care iti explica ce este si cum functioneaza, cat este de important sa investesti in SEO in special daca ai un magazin online, ce criterii trebuie sa ai in vedere si asa mai departe.

Insa exista prea putine materiale care sa le contina pe toate si care sa te invete exact ce trebuie sa faci pentru ca site-ul tau sa apara in primele rezultate ale cautarii.

Pornind de la ce inseamna SEO, pentru multi dintre cei care sunt curiosi sa implementeze diversele strategii gasite pe Internet, poate presupune o munca complicata, tehnica si chiar deloc rentabila.

Insa in practica, lucrurile stau complet diferit. Totul porneste de la a intelege algoritmul motoarelor de cautare si mai exact cum gandesc acestea, urmand dupa aceea punerea in aplicare, intr-o ordine cronologica, a catorva principii de baza.

Pasii pe care ii urmezi sunt foarte importanti si omiterea unuia dintre ei poate contribui la neindeplinirea obiectivelor propuse. De aceea, o buna sursa de informare este Ghidul SEO GRATUIT oferit de cei de la SMARTERS.

In acest ghid descoperi pas cu pas ceea ce trebuie sa faci pentru ca site-ul tau sa fie optimizat corect pentru motoarele de cautare si pentru ca munca ta sa dea rezultate. Printre pasii prezentati in ghid regasim:

  • inregistrarea site-ului in motoarele de cautare;
  • identificarea corecta a cuvintelor relevante pentru site-ul tau;
  • analiza site-urilor concurente;
  • crearea unei structuri logice a site-ului;
  • introducerea cuvintelor cheie in locurile esentiale de pe site;
  • creare de link-uri interne si externe.

Daca vrei sa intrii si mai mult in secretele optimizarii pentru motoarele de cautare trebuie sa te inscri la cursul premium al celor de la SMARTERS intitulat "SEO care functioneaza".

Site-ul SMARTERS este printre cele mai bune surse de informare in domeniul marketingului din Romania si in mod special la capitolul SEO.

Acestia au testat pe propria piele tehnicile si strategiile prezentate in cursul lor ajungand in doar 4 luni sa isi tripleze traficul pe site-ul propriu.

De asemenea, tehnicile prezentate in curs au fost implementate si pentru clientii din portofoliul lor, iar cele mai interesante studii de caz sunt prezentate ca exemplu in modulele cursului de SEO.

Spunem ca este o sursa buna de informare pentru toti cei care doresc sa invete SEO datorita complexitatii informatiilor oferite, a exemplelor concrete si a pasilor clari prezentati in curs.

Daca te incumeti sa parcurgi si tu cursul lor, la final vei avea raspunsuri la poate cele mai importante intrebari despre SEO precum:

  • Cum sa-ti pregatesti site-ul, inclusiv sa eviti lucruri care pot dauna din punct de vedere SEO;
  • Care sunt criteriile de care tine cont Google pentru a afisa rezultatele (si cum le poti folosi in avantajul tau);
  • Cum sa faci optimizare on-page;
  • Cum sa folosesti cuvintele cheie in continut si cum gasesti contextul potrivit pentru a le adauga;
  • Cat de mult conteaza repetarea unui cuvant cheie (si de ce uneori poate avea efecte negative);
  • Cum creezi un sitemap si il inscrii in Google;
  • Cum imbunatatesti experienta utilizatorului pentru SEO;
  • Cum optimizezi paginile chiar daca nu ai abilitati tehnice.

Pe langa informatiile complexe pe care ti le ofera in curs, ai acces pe viata la toate update-uri cursului pentru a fii mereu la curent cu schimbarile de algoritmi si de doua materiale BONUS:

Bonus #1: Priveste peste umar cum analizam SEO site-ul emag.ro (valoare 47 euro)

Bonus #2: Keyword research amanuntit (valoare 37 euro)

Daca te-am facut curios poti gasi Ghid-ul SEO gratuit si cursul chiar pe site-ul lor.Cei de la SMARTERS sunt deschisi sa te ajute pe tot parcursul invatarii oferindu-ti suportul necesar implementarii cu succes a strategiilor si tehnicilor prezentate in curs.

P.S. SMARTERS recomanda implementarea pas cu pas tehnicilor si strategiilor SEO si investirea continua in continutul site-ului. pentru a avea mereu rezultatele dorite. Totodata astfel le vei putea oferi celor care iti viziteaza site-ul o experienta placuta care sa ii determine sa revina oricand cu placere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea