Stiinta & Tehnologie

Cine este de fapt Sony Ericsson BeiBei?

Probabil unii dintre voi s-au saturat de stirile cu noul model Sony Ericsson "BeiBei", despre care s-au spus chiar foarte multe in ultima vreme.

Este clar ca mai repede sau mai tarziu acest terminal va ajunge pe piata. Acest "eveniment" e mai aprope decat cred unii, pentru ca azi modelul Sony Ericsson BeiBei tocmai a trecut de aprobarea FCC, Federal Communication Comission.

BeiBei = G702

Cu ocazia aprobarii, smartphone-ului alb care va rula sistemul de operare cel mai recent al Symbian, adica versiunea 3.3, iar acum modelul a primit si numele oficial, pe care probabil multi il asteptau... Doamnelor si domnilor, FCC va prezinta Sony Ericsson G702!

Terminalul va functiona in retea quand-band GSM si are ecran sensibil la atingere. Pana nu demult BeiBei-ul era prezentat in alte culori, dar se pare ca pana la urma FCC-ul ne-a dezvaluit versiunea pe alb, care e posibil sa fie si cea finala. Sony Ericsson G702 va fi foarte bogat la capitolul conectivitate, pentru ca de la GPRS, EDGE, 3G si HSDPA le are pe toate, plus lucrul cel mai important, Wi-Fi-ul isi are si el locul lui de frunte.

Telefonului nu ii va lipsi camera foto care are puterea a 3,2 megapixeli, dar inca nu se stie sigur daca va avea autofocus sau nu.

De la joystick la rorita de scroll

Totodata nu este cunoscuta memoria lui G702, dar se stie faptul ca va avea slot de card microSD si din poze reiese clar ca in locul joystick-ului va exista o rotita de scroll asemanatoare cu ceea ce am gasit cu ceva timp in urma in LG Shine.

Dar povestea nu se termina aici, pentru ca telefonul vine cu receptor GPS si soft de navigare pre -instalat. Conectivitatea Bluetooth si USB, pentru transferul de date, nici nu mai trebuie mentionata pentru ca e ceva standard pentru telefoanele din ziua de azi. Pentru navigarile pe internet, Sony Ericsson G702 va dispune de ajutorul browser-ului Opera 9.5, adica cea mai recenta versiune care are suport Flash Lite 3.

Iar de acum inainte asteptam momentul in care compania va face oficial noul model si ne va spune cat costa aceasta jucarie atat de mult cautata de fani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea