Stiinta & Tehnologie

#christian dior #zelie #zenaide #nacre #telefon mobil

Christian Dior lanseaza cel de al doilea telefon de lux

Compania lux din propria colectie.

Noul terminal scump vine la doar o zi de la prezentarea unui alt model de lux al companiei Mobiado.

Cristale si otel

Noul terminal confectionat din otel inoxidabil este un clamshell care masoara 99 x 43 x 14,9 mm si cantareste 125 de grame. Fiecare model in parte este placat cu alte materiale, preturile lor variind si ele in functie de telefon.

Primul model este imbracat intr-un material numit PVD care confera rezistenta componentelor telefonului. Alaturi de acest aliaj, telefonul mai este impodobit cu cristale de safir. Pretul acestui model este de 4300 euro. In afara de modelul in negru, Dior mai prezinta terminalele Zelie (de culoare rosie) si Zenaide (alb) care sunt impodobite cu diamante si pot fi cumparate separat fiecare costand in jur de 5300 de euro sau impreuna, pretul lor fiind de aproape 9000 de euro.

Perle si casca Bluetooth

Cel mai scump telefon din colectie este acasa .ro/nacre" title="nacre">Nacre care are carcasa placata cu perle, iar modelul costa in jur de 5800 euro. Alaturi de telefoane mobile, Christian Dior lanseaza si o casca Bluetooth in doua variante de culori, alb si negru, ambele cu safire si care costa in jur de 320 euro.

Desi alte specificatii tehnice nu au fost date publicitatii, compania producatoare va lansa modelele in iarna lui 2009, mai precis in luna decembrie. Nu se stie in ce tari vor fi disponibile telefoanele disponibile, dar acestea se pot comanda si de pe site-ul oficial Christian Dior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea