Stiinta & Tehnologie

#mpv5 #crossover #chevrolet

Chevrolet a lansat la Beijing noul crossover MPV5

Chevrolet a adus la Beijing un prototip electric bazat pe Volt , sub forma crossover -ului  MPV5 . Conceptul crossover cu cinci locuri este echipat cu un propulsor electric de 150 CP.

Crossover-ul masoara un ampatament de 2.760 mm, 4.585 mm lungime, 1.871 mm latime si 1.612 mm inaltime. Noul concept de la Chevrolet integreaza elemente de design preluate de la Volt, precum blocurile optice, grila frontala, alaturi de caroseria hatchback in cinci usi.

"Prototipul Volt MPV5 preia designul eficient al modelului Chevrolet Volt s,i-l adapteaza( la caracteristicile familiei de autovehicule din segmentul crossover. Acesta este identificat imediat ca un membru autentic al familiei Chevrolet", a declarat Bob Boniface, Directorul de Design Exterior .

Portbagajul are un volum de 863.7 litri si poate ajunge pana la o capacitat de 1.764 de litri, cu bancheta din spate rabatata complet. Timpul de incarcare al bateriei litiu-ion este de aproximativ 4 ore, iar in cazul unei prize de 120 de Volti de 8 ore.

Cititi mai multe pe Auto.ro 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea