Stiinta & Tehnologie

#telefon #aplicatii #smartphone #aplicatie iPhone #CES 2013 # gadgeturi CES #CES Las Vegas #iSmart Alarm

CES 2013: iSmartAlarm, aplicatia mobila care iti apara casa de hoti

Aplicatiile prezentate la targul din Las Vegas CES 2013 sunt la fel de inovatoare ca si gadgeturile. Cea mai impresionanta este iSmartAlarm, aplicatie mobila care iti apara casa de hoti. Dupa instalarea unei camere de supraveghere Wi-Fi, primesti pe telefon orice alerta despre un intrus in caminul tau.

Aplicatia utilizeaza o camera de supraveghere conectata constant la internet, care poate trimite pe telefon un SMS de avertizare sau un email. iSmartAlarm poate chiar suna proprietarul in timpul unei tentative de intrare prin efractie.

Camera Wi-Fi costa aproximativ 80 dolari si este dotata si cu LED-uri astfel incat functioneaza in conditii optime si pe intuneric, potrivit Engadget.com.

La fiecare alerta, camera iSmartAlarm trimite catre aplicatia din telefon si o poza cu intrusul din casa.

Deocamdata, aplicatia este disponibila doar pentru iPhone, inclusiv in varianta optimizata pentru ecranul mai mare al iPhone 5. iSmartAlarm va sosi insa si pe telefoanele Android in viitorul apropiat.

Din pacate, aplicatia mobila iSmartAlarm nu poate opri hotii odata ce au intrat, dar proprietarul anuntat pe loc poate suna rapid la politie.



Sursa foto: Ismartalarm.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea