Stiinta & Tehnologie

#2010 #romania #crestere #sale&lease-back

Cererea pentru Sale&Lease-Back a crescut cu 45% in primele trei luni ale lui 2010

Cererea pentru Sale&Lease- Back a crescut cu 45% in primele trei luni ale lui 2010.

Arval Romania, parte a BNP Paribas Group si companie de referinta pe piata romaneasca a leasingului operational auto cu servicii incluse, a inregistrat o crestere cu 45% a solicitarilor din partea companiilor pentru produsul Sale&Lease-Back in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a lui 2009.

Produsul presupune cumpararea vehiculelor companiei de catre Arval Romania, iar aceeasi flota este redata spre utilizare acelorasi companii prin leasing operational cu servicii incluse, platind o rata lunara fixa. Astfel, companiile obtin o crestere a lichiditatilor pentru dezvoltarea activitatilor de baza.

"Cererea pentru Sale&Lease-Back a crescut foarte mult in acest an, peste 25% dintre contractele noastre fiind incheiate, in prezent, pentru acest produs. Multe dintre companiile care folosesc flote mari de autovehicule au blocat sume importante in achizitia vehiculelor si cauta solutii pentru a le recupera si a le investi in principala activitate de business. De aceea, produsul Sale&Lease-Back a devenit din ce in ce mai solicitat de catre clienti", declara Arnault Leglaye, Managing Director Arval Romania.

Reprezentantii Arval Romania estimeaza o cifra de afaceri de 19-20 milioane de euro pentru 2010. In prezent, Arval Romania inregistreaza un numar de 200 de clienti, cu 67% mai mult fata de aceeasi perioada a lui 2009 si o flota de 2900 vehicule.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea