Stiinta & Tehnologie

Celebrity Hangman si Slot Machine pentru telefoane mobile

Dupa cum poti observa, cele doua jocuri nu au nimic in comun, singurul lucru care le leaga fiind o perioada cat de cat apropiata de lansare.

Vivendi Games Mobile, o ramura a companiei deja cunoscute Vivendi Games, a anuntat lansarea celui mai recent joc pentru telefoanele mobile si anume Celebrity Hangman. Lansarea acestui joc s-a facut pentru companiile operatoare de telefonie mobila din Anglia, Irlanda, Australia si Noua Zeelanda, dar producatorul spera ca “serviciul” sa se lanseze curand si in restul lumii.

Spanzuratoarea

Hangman, cunoscut la noi ca "spanzuratoarea" da posibilitatea utilizatorului sa trimita puzzle -uri de joc personalizate cu numele show-urilor preferate de televiziune, filme sau numele celebritatilor indragite.

“Utilizatorii vor fi fericiti sa poata sa joace un joc pe care in copilarie il jucau cu o coala de hartie si cu un creion . Acum totul este mai interactiv, are mai mult continut si este pe telefonul mobil. Celebrity Hangman reuseste sa dea utilizatorului o serie de caracterisitici care il vor duce pe acesta intr-o lumea a noilor incercari, pentru ca fiecare jucator in parte isi va crea propriul puzzle ”, spune Paul Maglione, presedinte al Vivendi Games Mobile.

Slot Machine

Cat despre noul joc de la Inlogic software nu sunt prea multe de spus. Compania nu are un nume prea cunoscut pe piata de jocuri pentru mobile, dar promite mult. Dupa spusele producatorului, Slot Machine este un joc pentru aceea carora le place sa parieze si sa incerce jocuri de noroc , dar poate s-au plictisit sa piarda bani. Macar acum stiu ca aici nu sunt riscuri.

“Inlogic software a mai creat jocuri de noroc ce se bazeaza pe alte jocuri deja cunoscute. Acum am dorit sa ducem ceva nou publicului : un joc in care sa ei sa aiba un personaj care pariaza, dar care sa fie totusi sa prezinte reguli usor de urmat. Acest joc este foarte frumos din punct de vedere grafic si nu plictiseste jucatorul. Sunt sigur ca va fi pe placul multor utilizatori ”, declara Jan Kalafut, sef de afaceri la Inlogic Software s.r.o.

Jocul a fost lansat in Europa, dar nu se stie cand va fi disponibil si la noi.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea