Stiinta & Tehnologie

#it #aplicatii gratuite android #aplicare viza

Cele mai tari aplicatii gratuite care iti fac viata mai buna

Fie ca esti pasionat de zona IT sau, pur si simplu, detii un smartphone care face parte tot mai mult din viata ta, probabil ca citesti din cand in cand stiri IT despre cele mai noi aplicatii pe care ai putea sa le folosesti si tu. Smartphone-ul tau sigur contine o multime de aplicatii, insa cate dintre acestea iti sunt cu adevarat de folos si cate doar iti consuma bateria telefonului? Hai sa descoperim impreuna cum putem face ca aplicatiile sa lucreze pentru noi.

 

O aplicatie gratuita iti dezvolta inteligenta. Exista o multime de aplicatii care te ajuta sa descoperi cum se scrie corect un cuvant, ce inseamna mai exact un anumit cuvant sau cum sa eviti anumite exprimari. Sunt aplicatii foarte utile atunci cand iti compui CV-ul, atunci cand trebuie sa trimiti un email important unui partener de afaceri, sau, de ce nu, atunci cand te pregatesti pentru o intalnire.

O multime de stiri IT adreseaza aplicatiile pentru zona de health & wellness. Gasim o multime de variante care nu masoara doar pasii pe care i-am parcurs intr-o zi, ci recomanda cantitatea optima de apa pe care sa o consumam zilnic, precum si cantitatea exacta de carbohidrati, grasimi sau proteine de care are nevoie fiecare dintre noi pentru a-si mentine silueta.

Pasionatii de fotografie isi pot imbunatati activitatea preferata folosind aplicatii prin care chiar si cele mai banale fotografii pot deveni unele cu totul deosebite, gata de postat pe Instagram.

Soferii exasperati de timpul pierdut in trafic probabil cauta cu disperare stiri IT despre aplicatii care sa ii ajute sa reduca timpul petrecut pe strazile pline de gropi si ambuteiaje. Desigur, exista aplicatii care calculeaza timpul pe care il vom petrece pe un anumit traseu in functie de ora la care plecam. Aplicatiile ofera recomandari si in legatura cu cea mai buna ora de plecare catre o anumita destinatie pentru a petrece cat mai putin timp in trafic.

Iar parintii care vor sa-i fereasca pe micii utilizatori de smartphone de pericolele internetului au la dispozitie o multime de aplicatii gratuite care le permit sa monitorizeze activitatea online a copiilor, sa blocheze interactiunea cu site-uri sau persoane potential periculoase.

Chiar si cei care sufera de tulburari de somn pot gasi o rezolvare a acestor probleme prin aplicatiile care monitorizeaza calitatea somnului si factorii care o influenteaza.

Iata ca exista o multime de aplicatii gratuite la un click distanta, trebuie doar sa le descoperim si sa le alegem pe cele potrivite noua.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea