Stiinta & Tehnologie

#aplicatii mobil #aplicatii scumpe # top aplicatii smartphne

Cele mai scumpe si ridicole 3 aplicatii pentru iPhone si Android

Apple App Store si Google Play pun la dispozitia utilizatorilor de smartphone mii de aplicatii gratuite sau care costa foarte putin. Exista insa si reversul medaliei, mai exact aplicatii nejustificat de scumpe in raport cu utilitatea lor. Asa ca afla si tu care sunt cele mai costisitoare programe pe care le-ai putea cumpara pentru pentru mobilul tau:

1. Sexy Finger Print Test HD

Se pare ca aceasta aplicatie iti poate spune cat esti de sexy si este capabila sa iti sugereze care este cel mai potrivit moment in care poti fi mai atragator/atragatoare pentru sexul opus, doar analizandu-ti amprentele. Desi veridicitatea ei este indoielnica, aplicatia costa 99,99$, pe itunes.apple.com.

2. G-Map U.S. West

G-Map U.S. West functioneaza precum un sistem GPS obisnuit, care te poate ghida pas cu pas. Singura diferenta fata de Google Maps si Apple Maps este ca nu necesita conexiune la internet. Costul acestei aplicatii este de 199,99$, pe itunes.apple.com.

3. Water Globe

Iata o aplicatie ridicol de scumpa, care nu face altceva decat sa iti ofere cateva joculete pe ecran cu diverse globuri cu zapada artificiala, pe care le poti intoarce si roti in toate felurile, schimbandu-le gravitatia sau marimea fulgilor. Aplicatia costa 219,99$, pe itunes.apple.com



Foto: grist.org

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea