Stiinta & Tehnologie

Cele mai scumpe optionale de lux

Imagineaza-ti cum este sa platesti pretul unui Mercedes-Benz C-Class doar pentru putina intimitate pe bancheta din spate a unui Maybach 62 . Majoritatea cumparatorilor limuzinei de 386.500 $ mai scot din buzunar inca 29.900 $ pentru a aduga un geam despartitor intre sofer si partea din spate a masinii. Aceasta este cea mai scumpa dotare optionala intalnita pana acum pe piata auto mondiala.

Majoritatea dotarilor din lista celor 10 cele mai scumpe optionale costa aproximativ cat o masina nou. Cea mai ieftina dotare de pe lista noastra costa 16.500 $ si este un sistem complet de frane cu discuri din ceramica si carbon pentru Bentley Continental GT.

Va prezentam acum lista completa a celor mai scumpe 10 optionale intalnite:

10.Bentley Continental GT

10-gt-carbon-brakeDotare optionala: Sistem de franare cu discuri de ceramica si carbon

Pret: 16.500 $

Aceasta optiune mareste pretul unui Continental GT de la 175.000 $ cu inca 16.500 $, adica pretul unui volkswagen jetta nou. Acest sistem de franare avansat permite greoiului coupe sa opreasca chiar si de la viteze foarte mari.

9.Ferrari F430

9.ferrari f430Dotare optionala: Sistem de franare cu discuri de ceramica si carbon

Pret: 16.800 $

Sistemele standard de franare functioneaza bine pentru majoritatea masinilor, insa pentru cele extreme precum Ferrari F430 sistemul de franare cu discuri de ceramica sunt solutia optima. Este mult mai rezistent la temperaturi ridicate si permite astfel soferului sa-si impinga masina catre limite pe o perioada mai lunga de timp, deoarece ofera o distanta la fel de mica de franare, mai ales la viteze foarte mari.

8.Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

08.rolls-royce-pdcDotare optionala: Capota din otel inoxidabil impreuna cu insertiile din interior

Pret: 17.000 $

Aceasta dotare optionala a celor de la Rolls-Royce este pentru cei ce prefera lucrurile mai putin discrete in viata. Atunci cand calatoriti cu acoperisul coborat, trecatorii vor remarca aspectul nautic al interiorului.

7.Ferrari 599 GTB Fiorano

7. ferrari 599 GTB fioranoDotare optionala: Sistem de franare cu discuri de ceramica si carbon

Pret: 18.500 $

Ca si pentru F430, sistemul de franare cu discuri de ceramica si carbon va permit rulari agresive pe o pista de circuit sau pur si simplu o oprire rapida si sigura atunci cand rulati cu viteze ilegale pe autostrada. De asemenea este optionala care face topul de gama al modelului 599 GTB Fiorano. Motorul V-12 de 612 CP poate duce acul vitezometrului catre zona de Formula 1.

6.Bentley Arnage R

06.arnage-rDotare optionala: Level 2 Entertainment Package

Pret: 19.190 $

Este o optiune ce iti permite sa-i tii ocupati pe pasagerii de pe locurile din spate, deoarece aceasta dotare optionala transforma partea din spate a masinii intr-un lounge de lux. Printre cele mai notabile modificari este o spatiu pentru cocktail-uri realizat din lemn lucrat manual, un spatiu de racire a vinului localizat in centrul banchetei in spatiul cotierei cat si doua masute ce coboara electric din scaunele din fata. La exterior masina este dotata cu jenti cromate de 19 inch precum si capacul rezervorului de benzina cu diamante.

5.Maybach 57 si 62

05.emerald-green-interiorDotare optionala: Interior verde Emerald

Pret: 19.900 $

Pielea de culoare verde acopera aproape orice suprafata a interiorului masinii si face orice ocupant sa se simta ca facand parte din familia regala.

4.Maybach 57 si 62

04.maybach-57sDotare optionala: Culoare exterioara pe comanda

Pret: 20.450 $

Maybach-ul este in marea parte negru dar exista si alte cateva culori standard pentru modelele acestei marci exclusiviste. Insa daca vrei ca Maybach-ul tau sa se asorteze cu culoarea casei, a pantofilor, a parului sau pur si simplu vrei sa iesi din tiparul persoanelor ce poseda un Maybach atunci cu 20.450 $ iti poti crea propria culoare pentru masina ta.

3.Bentley Arnage RL

03. bentley-rlDotare optionala: Pachetul cu TV si DVD, impreuna cu ecranele LCD incorporate in scaune

Pret: 20.690 $

Pasagerii din spate se pot bucura de privitul la televizor sau pot alege pentru un film sau videoclip de pe DVD. Fiecare pasager are posibilitatea alegerii independete de celalalt pasager a ceea ce doreste sa urmareasca. Monitoarele au o dimensiune de 15 inch si sunt perfecte pentru scurtele drumuri de afaceri sau de relaxare.

2.Ferrari 599 GTB Fiorano

02.599-fioranoDotare optionala: Culoare Rossa Monza

Pret: 22.000 $

Daca culoarea standard a celor de la Ferrari, Rossa Corsa, nu va mai multumeste sau daca doriti sa va individualizati propriul Ferrari atunci puteto opta pentru culoarea Rossa Monza in schimbul a 22.000 $.

1.Maybach 62

01. maybach-62Dotare optionala: Geam despartitor

Pret: 29.900 $

Cu pretul unui Mercedes-Benz C-Class posesorii de Maybach 62 pot opta pentru liniste si intimitate prin apasarea unui buton. In acel moment se ridica un geam ce separa partea din spate a cabinei de cea din fata. Acest geam este si un foarte bun izolator fonic, comunicarea cu soferul realizandu-se cu ajutorul unui intercom. Reprezentantii Maybach spun ca majoritatea cumparatorilor de Maybach 62 doresc acest geam despartitor.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea