Stiinta & Tehnologie

#blackberry #telefon mobil #aplicatii blackberry

Cele mai descarcate aplicatii BlackBerry

RIM a dezvaluit lista celor mai populare aplicatii BlackBerry contracost, descarcate de utilizatori in ultimii trei ani, de la lansarea magazinului de aplicatii BlackBerry App World.

Utilizatorii de telefoane BlackBerry au descarcat peste 2 miliarde de aplicatii in ultimii trei ani, iar magazinul BlackBerry App World, care ofera in prezent 70.000 aplicatii, a publicat lista celor mai descarcate aplicatii platite.

Pe locul 5 in top se afla aplicatia BeBuzz care permite colorarea LED-ului in nuante diferita in functie de persoana care suna, potrivit PhoneArena.com. Shazam Encore, aplicatia de recunoastere a melodiilor dupa un scurt clip se situeaza pe locul 4, iar Color ID o alta aplicatia care ofera 100 combinatii de culori pentru identificarea celui care te apeleaza pe 3. Locul 2 este ocupat de BeWeather, o aplicatia simpla si clasica pentru prognoza meteo.

Cea mai descarcata aplicatie BlackBerry este disponibila doar pe tabletele PlayBook, insa faptul ca a ajuns pe primul loc nu surprinde pe nimeni: Angry Birds de la Rovio.

Sursa foto : Pcworld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea