Stiinta & Tehnologie

#aplicatii mobil #selfie #aplicatii selfie

Cele mai creative aplicatii selfie ale momentului

Este imposibil sa nu te fi cuprins si pe tine moda selfie-urilor, asadar ar trebui sa fii la curent cu cele mai noi aplicatii care te ajuta sa faci fotografiile selfie mai spectaculoase.

Iata care sunt cele mai creative aplicatii care inoveaza arta fotografiilor selfie:

CamMe

CamMe este disponibila momentan doar pentru sistemul de operare iOS si are un senzor special care tine loc de temporizator: este suficient sa deschizi si sa inchizi palma, iar iPhone-ul tau iti va face o fotografie dupa 3 secunde.

Frontback

Frontback este disponibil atat pentru iOS, cat si pentru Android si are o functie la care alte aplicatii de selfie nici nu viseaza: fotografiaza atat cu camera foto din spatele telefonului, cat si cu cea din fata, in acelasi timp. Rezultatul este spectaculos si poate fi distribuit si pe Instagram.

Selfie

Aceasta aplicatie este un shortcut pentru camera din fata a telefonului tau mobil, astfel ca accesul tau catre selfie-ul mult dorit este facilitat. In plus, beneficiezi si de cateva efecte de editare destul de reusite.

Sursa foto: huffingtonpost.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea