Stiinta & Tehnologie

# cadouri digitale #craciun #cadouri

Cele mai cautate cadouri digitale de Craciun, in 2021

Suport auto wireless, lampa ring light, selfie stick cu trepied, stylus S-Pen, casti wireless, tastatura smart sau chiar un ceas inteligent sunt cateva dintre cele mai cautate cadouri digitale de Craciun din acest an. Le puteti pune sub brad celor mari, celor mici, chiar si bunicilor.

De ce sa alegeti cadouri digitale?

Aproape am incheiat inca un an dominat de digitalizare accentuata in toate domeniile, munca la distanta si comert online. Si iata ca a venit si vremea cadourilor de Craciun, pentru copii si nu numai. Ce mai alegem anul acesta? Parca ne-am saturat de clasicele sticle cu vin, dulciuri si haine pentru care nu stim masura destinatarului...

Asadar, ce sa fie mai potrivit pentru cadourile de Craciun, decat accesoriile si dispozitivele digitale? Care, sa recunoastem, sunt utile oricui, ne ajuta sa fim mai eficienti, dar si sa ne relaxam si sa ne distram, indiferent de varsta. Iar unele dintre ele sunt suficient de ieftine pentru a fi cumparate chiar de Secret Santa.

Iata ce cadouri digitale de Craciun va recomandam sa alegeti pentru acest an:

Suport auto universal cu incarcare wireless

Daca aveti cunostinte care sunt mereu pe drumuri si stiti ca au telefoane de ultima generatie, le prinde bine, cu siguranta un suport auto universal Samsung cu incarcare wireless. Acest dispozitiv cu incarcare rapida este compatibil cu toate dispozitivele care suporta incarcare Qi, cu exceptia gamei Z Fold/ ZFlip. Asadar, doar trebuie sa aflati ce tip de smartphone are destinatarul cadoului si daca acesta suporta incarcarea wireless.

Selfie stick wireless cu trepied

Pentru ca suntem in perioada vacantei si a Sarbatorilor in care ne intalnim cu prietenii si familia, un selfie stick wireless cu trepied poate fi un cadou de familie foarte potrivit.

Selfie stick-ul este prevazut cu telecomanda, care poate fi activata de la o distanta de 10 metri. Acesta dispune de cleme reglabile pentru telefoane de diferite marimi si are o lungime de 20 cm. Se conecteaza cu telefonul foarte simplu, prin Bluetooth. Astfel, veti putea aseza telefonul la distanta potrivita. Nu va mai fi nevoie sa va inghesuiti pentru a aparea in cadru la selfie si nici ca unul din participanti sa lipseasca din poza evenimentului.

Brelocul inteligent SmartTag

Si, daca tot am vorbit de vacanta, brelocul inteligent Samsung SmartTag este un accesoriu care se poate transforma intr-un cadou folositor si simpatic. Acesta poate fi atasat de obiectele si fiintele a caror localizare e importanta. Spre exemplu, se poate pune in buzunarul de la geaca de ski a copilului aflat pe partie sau la gatul animalului de companie. De asemenea, daca aveti un prieten uituc, brelocul Samsung SmartTag il va scoate din incurcatura atunci cand nu stie unde si-a lasat cheile, castile sau ochelarii.

Lampa LED Ring Light

Si in 2022 vom petrece timp in intalniri online, cu siguranta. Cu colegii, cu partenerii de afaceri, cu potentialii clienti sau in aparitii publice, in media. Iar lumina contribuie foarte mult la imaginea noastra profesionala, la credibilitate si chiar la succesul intalnirii. Ori, de ce nu, la o fotografie reusita sau o filmare postata in social media, in timpul liber.

Lampa circulara LED ring light cu doua trepiede este un cadou digital util, care va fi apreciat cu siguranta, de adulti si chiar de copiii mai mari. Lumina se poate ajusta pe 10 niveluri de intensitate si trei temperaturi de culoare: galben cald, alb cald si alb rece. Trepiedele au inaltimea de 35 cm - pentru birou si 173 cm - pentru podea.

Puteti comanda si lampa mai ieftina, doar cu suport de birou, dar, pentru diferenta mica de pret si geanta inclusa, merita sa alegeti varianta completa.

Cel mai performant stilou digital

Daca va doriti un cadou digital de Craciun pentru cineva care detine deja un smartphone de ultima generatie sau o tableta Samsung, Stylus S-Pen Pro de la Samsung este o idee buna. Acesta este cel mai performant stilou digital existent pe piata. Poate actiona si de la distanta prin functia Air Actions, iar continutul poate fi decupat rapid si mutat cu ajutorul functiei Smart Select. Se conecteaza prin Bluetooth, bateria dureaza 16 zile si poate fi localizat cu ajutorul aplicatiei Samsung SmartThings.

Tastatura inteligenta

Tastatura Samsung Smart Keyboard este un cadou digital de Craciun foarte potrivit pentru un nativ digital, dar si pentru cei din jurul nostru care vor sa isi imbunatateasca productivitatea. Tastatura inteligenta se poate conecta cu pana la trei dispozitive in acelasi timp, fiind compatibila cu o gama larga de telefoane, tablete, monitoare si televizoare inteligente. Astfel, dintr-un click, puteti comuta de pe televizor pe email sau de pe telefon pe laptop, fara sa mai fie nevoie sa va deplasati, sa cautati telecomanda sau telefonul.

Castile wireless Galaxy Buds2

Pentru cei pasionati de muzica si de perfectiunea sunetului, castile wireless Samsung Galaxy Buds2 sunt cadoul perfect de Craciun. Acestea au un design confortabil pentru o purtare indelungata si sunt prevazute cu difuzoare performante pentru o transmisie vocala imbunatatita. Castile wireless de la Samsung elimina zgomotul de fundal cu pana la 98% si au o functie speciala prin care poti auzi atat cat ai nevoie din ambianta din jur.

Smartwatch - ceasul care te mentine sanatos

Alaturi de smartphone, ceasul inteligent este, dintre toate cadourile digitale, cel mai personal cadou. Acesta este potrivit pentru cei apropiati pe care ii preocupa mentinerea unei vieti sanatoase si a unei stari de bine, care fac miscare sau care isi doresc sa isi schimbe stilul de viata. Vor descoperi ca nu se mai pot desparti de el si va vor multumi in fiecare clipa pentru acest cadou.

Cel mai nou model de ceas inteligent de la Samsung este cel mai avansat accesoriu de monitorizare a starii de sanatate existent pe piata. Fata de celelalte marci, Samsung Watch4 monitorizeaza compozitia corporala, nivelul de hidratare, tensiunea arteriala si oxigenul din sange. Utilizatorul poate alege intre 90 de activitati sportive, intre care si inotul, acest ceas fiind cel mai rezistent la apa dintre ceasurile inteligente. Analiza detaliata a somnului, chiar si monitorizarea sforaitului si sfaturi pentru un somn odihnitor sunt alte functii de urmarire a sanatatii pe care le are acest ceas performant.

Recomandari pentru alegerea cadourilor digitale de Craciun

In general, cand cumparam un cadou, trebuie sa ne interesam despre preferintele, nevoile si pasiunile persoanei care primeste cadoul. In cazul cadourilor digitale, chiar daca unele sunt mai putin pretentioase, trebuie sa verificam compatibilitatea tehnica dintre dispozitive si accesorii. De asemenea, trebuie sa verificam originalitatea produselor si regiunea pentru care sunt produse, astfel incat sa evitam ca anumite functii sa nu fie disponibile. Putem contacta chiar magazinul online de la care cumparam, pentru a fi siguri de achizitia facuta.

Articol sustinut de gsmfit.ro, magazinul online cu produse originale, unde gasiti toate produsele recomandate.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea