Stiinta & Tehnologie

# aplicatii smart tv # smart tv

Cele mai bune aplicatii pentru smart TV

Un smart TV este cea mai buna optiune disponibila pe piata pentru a vedea direct pe televizor filme, seriale sau clipuri video fara sa mai fie nevoie sa iti conectezi TV-ul la laptop, cu ajutorul unui cablu HDMI, sau sa muti continutul pe un stick inainte. Experienta de a vedea clipurile video pe un ecran mult mai mare este incomparabila cu cea a unei tablete sau a unui ecran de calculator, asa ca daca vrei sa te bucuri din plin de ea, iata care sunt aplicatiile de care ai nevoie si care functioneaza perfect cu majoritatea acestor televizoare Samsung, dar si cu alte smart TV-uri:

YouTube

Fara indoiala, YouTube este una dintre cele mai populare aplicatii pentru televizoarele smart. De regula, pe televizoarele Samsung aplicatia YouTube este preinstalata, asa ca tot ce ai de facut este sa te conectezi la contul tau Google pentru a sincroniza pe TV datele din contul tau de YouTube.

Netflix

La fel ca aplicatia YouTube, Netflix este preinstalat pe cele mai multe televizoare Samsung smart. Dupa ce te-ai conectat la contul tau, vei ramane logat si vei putea viziona pe televizor orice film, serial sau documentar disponibil in aplicatie.

Plex

Plex este o aplicatie mai putin cunoscuta, dar care iti permite sa vizionezi pe TV filme, show-uri sau orice alt tip de continut video pe care il ai stocat in calculator sau in cloud. Trebuie doar ca TV-ul sa fie conectat la aceeasi retea WiFi ca laptopul sau calculatorul tau. Aplicatia are o interfata stabila, usor de gestionat si intuitiva, de unde poti selecta ce clip vrei sa vezi. In plus, aplicatia retine si cat ai vizionat dintr-un clip, astfel incat iti este usor sa reiei clipul de unde ai ramas. Plex este gratuita, insa are si o versiune premium, care costa cinci dolari pe luna sau – daca vrei sa platesti o singura data – 150 de dolari pentru acces nelimitat.

AccuWeather

Poti instala aplicatia AccuWeather si pe televizor pentru a monitoriza evolutia vremii mai usor. Aplicatia iti pune la dispozitie informatii despre starea vremii, temperaturile de afara, precum si prognoza pentru saptamana in curs, insa poti vedea si animatii detaliate, harti si prognoze avansate pentru diferite regiuni sau perioade de timp.

Kitchen Stories

Daca ai un TV smart in bucatarie, atunci iti va fi mult mai usor sa accesezi retete si sa urmezi pasii indicati in video cu ajutorul aplicatiei Kitchen Stories. Aceasta este cel mai bun ghid video disponibil pentru TV, dar unele retete pot fi ilustrate si cu ajutorul fotografiilor de rezolutie mare. Kitchen Stories iti permite sa tii usor pasul cu indicatiile din retete, sa salvezi retete pe care vrei sa le testezi sau sa derulezi inainte si inapoi. Aplicatia este gratuita, insa exista si un abonament de trei dolari pentru retetele de specialitati cu cafea, dar si unul de 100 de dolari pentru cei care vor sa pregateasca o cina asemenea restaurantelor cu stele Michelin.

Daily Workouts

Aplicatiile de exercitii fizice sunt foarte populare pe smartphone-uri, insa atunci cand te antrenezi acasa poti beneficia de avantajele unui ecran mai mare si poti vedea cum se executa corect fiecare exercitiu direct pe TV. In aplicatie vei gasi sute de clipuri cu exercitii si antrenamente complete care dureaza intre 5 si 30 de minute, precum si tutoriale cu antrenori virtuali. In versiunea gratuita a Daily Workouts vei gasi antrenamente de 10, 20 sau 30 de minute, precum si exercitii scurte, de maximum 10 minute. Versiunea premium iti da acces la trei antrenamente mai lungi, precum si la 39 de antrenamente ceva mai scurte, precum si posibilitatea de a-ti personaliza antrenamentele si a alege exercitiile pe care vrei sa le incluzi in ele.

Alto's Odyssey si Asphalt 8: Airborne

Daca nu te-ai gandit pana acum sa testezi experienta de gaming pe TV, aceste aplicatii s-ar putea sa te convinga sa o faci. Alto's Odyssey este un joc antrenant de aventura, in care personajul tau aluneca printr-un peisaj plin cu obstacole, iar scopul este sa ajungi cat mai departe fara sa te lovesti de ele. Pentru pasionatii de viteza, Asphalt 8: Airborne vine cu masini super rapide si circuite de nivele diferite de dificultate, care iti vor testa indemanarea si reflexele la volan. Pe masura ce avansezi in joc, vei putea sa iti tunezi masina, sa descoperi noi circuite, sa concurezi online cu alti jucatori si sa infrunti noi provocari, asa ca nu este de mirare ca aplicatia poate concura lejer cu jocurile de condus de pe PlayStation 4. Jocul este gratuit, insa daca vrei sa beneficiezi de upgrade-uri la masina, pentru a progresa mai usor, va trebui sa cumperi versiunea premium, care costa doar cinci dolari.

Sursa foto: JESHOOTS.com from Pexels

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea