Stiinta & Tehnologie

#gadgeturi ciudate #ceas # ceas alarma # ceas bizar #oscar meyer

Ceasul desteptator care emana mirosul micului dejun si alte gadgeturi bizare

Oscar Mayer a anuntat in aceasta saptamana ca va lansa un ceas desteptator iesit din comun, care isi va trezi utilizatorii cu ajutorul mirosului de bacon.

Ideea acestui produs a pornit de la conceperea unui videoclip in care o femeie superba care se afla intr-un restaurant priveste pe geam cum ploua cu bacon.

Oricat i-ar face pe unii sa saliveze sau pe altii sa se ingrozeasca, ceasul desteptator cu iz de bacon este un produs cat se poate de ciudat, insa nu mai bizar decat noul telefon lansat de LG.

LG a lansat telefonul curbat G Flex, pe care il promoveaza intr-un videoclip al carui personaj principal este cea mai ingrozitoare proteza de mana umana, dotata cu ureche si gura, care sugereaza ca telefonul ar fi o extensie a omului.

Pe la jumatatea anului se va lansa si imprimanta 3d de dulciuri, dupa cum anunta 3D Systems Corporation. Produsul va "tipari" zaharul sub diverse forme geometrice si cu arome variate, astfel incat bucatarii din toata lumea se vor putea bucura de el. ChefJet 3D Printer, caci asa se numeste produsul, se va lansa in aceasta vara, dupa cum au anuntat oficialii companiei.

Foto: paleoaholic.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea