Stiinta & Tehnologie

#masina #apple #soferi # ceas apple # ceas iwatch

Ceasul Apple, interzis soferilor? Vezi care ar putea fi prima tara care limiteaza folosirea iWatch!

Noul ceas lansat de compania Apple ar putea sa intre pe lista dispozitivelor a caror folosire la volan este interzisa. Discutiile au fost initiate de asociatiile de conducatori auto din Marea Britanie care considera iWatch drept un pericol public.

Micutul dispozitiv care va ajunge pe piata din Regatul Unit abia de la inceputul anului viitor a starnit deja controverse in randul soferilor profesionisti. "Va reduce semnificativ performantele si abilitatile soferilor de a controla vehiculul. Pentru a folosi iWatch, un sofer trebuie sa isi ia mainile de pe volan", avertizeaza Neil Grieg, reprezentant al unei asociatii de soferi profesionisti.

iWatch are un ecran de 38/42 mm controlat de un buton plasat pe o latura a ceasului. Ceasul Apple este creat sa functioneze in simbioza cu un iPhone, printre functiile sale numarandu-se si supravegherea unor functii vitale ale organismului.

Foto: selfscreens.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea