Stiinta & Tehnologie

#suv #duster #dacia

Cea mai ieftina Dacia Duster va costa13.040 euro

Dacia Duster va fi lansat pe piata din Romania in luna martie, dupa prezentarea oficiala a  masinii din cadrul Salonului Auto de la Geneva. Preturile, anunta producatorul, vor fi cuprinse intre 12.000 si 17.000 euro, cu TVA.

Antincipat insa, pe un site de vanzari auto din Germania au aparut anunturi care ofera spre vanzare SUV-ul Dacia Duster la preturi cuprinse intre 13.040 euro si 16.630 euro, in varianta 4X2.

Firma care a postat ofertele este un dealer Renault-Dacia din Germania iar anunturile de vanzare a primului SUV Dacia sunt postate atat pe site-ul dealerului, cat si pe portalurile de specialitate mobile.de.

Reprezentantii Automobile Dacia au declarat pentru Mediafax ca nu pot confirma preturile, intrucat acestea nu au fost anuntate oficial.

Vicepresedintele constructorului auto, Constantin Stroe , a afirmat recent ca livrarile catre partenerii Dacia vor fi efectuate inaintea lansarii oficiale a modelului Duster, din data de 2 martie.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea