Stiinta & Tehnologie

#internet #activitate internet #60 de secunde de internet

Ce se intampla in doar 60 de secunde pe Internet

Cat stie omenirea, de fapt? Informatia generata pe internet in doar 60 de secunde i-ar putea lua unui om o viata intreaga sa o parcurga! 80% din informatie nu este insa vizibila pentru toti utilizatorii, reprezentand bazele de date salvate sub numele de Big Data in subnet.

Ce se intampla, de fapt, intr-un minut pe internet? Un studiu al americanilor de la Domo Business Inteligence arata ca 204.000 emailuri sunt trimise la fiecare 60 de secunde. In acelasi timp, 72 de ore de inregistratari noi sunt uploadate pe Youtube, 4 milioane de intrebari isi cauta raspunsul pe Google, iar utlizatorii Facebook ataseaza sau scriu 2,46 milioane de noi postari.

Reteaua globala a inregistrat o crestere a utilizatorilor de 14% in numai doi ani. Numarul persoanelor care folosesc constant Internetul a ajuns la 2,4 miliarde. Acestia aduc incasari de 83.000 dolari intr-un minut comerciantilor online de la Amazon, in timp ce Apple isi vinde, in acelasi interval, 48.000 de aplicatii.

Sursa foto: kingdomtelco.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea